MTTV 72 gaat tafeltennissen in Sporthal De Weijer

MIERLO Het nieuwe jaar begint voor tafeltennisvereniging MTTV 72 met een nieuwe accommodatie. Begin januari verhuist zij van t Patronaat naar sporthal De Weijer.

Bijna 14 jaar lang tafeltennisten de leden van MTTV 72 in de Karrewielzaal van t Patronaat. Per 1 januari gaat de vereniging verhuizen naar Sporthal De Weijer, waar ze hoopt met net zoveel plezier en enthousiasme te kunnen sporten.

Op dinsdag 19 december 2017 werd een afscheidstoernooi georganiseerd voor alle leden. Tijdens deze avond werden de beheerders van t Patronaat in het zonnetje gezet en bedankt voor hun jarenlange inzet en gastvrijheid voor de vereniging. De vereniging kijkt met een fijn en goed gevoel terug op haar tijd in t Patronaat.

In de kerstvakantie zal de verhuizing plaatsvinden, zodat de eerste training op 9 januari 2018 in de voormalige peuterspeelzaal en de sportzaal van De Weijer van start kan gaan. Op dinsdag vanaf 18.30u speelt de oudere jeugd en de senioren. Op donderdag vanaf 18:30u traint de jeugd. Wil je eens komen kijken of tafeltennis iets voor jou is, dan ben je van harte welkom vanaf dinsdag 9 januari in sporthal de Weijer.

terug