Welkom bij MTTV'72, de tafeltennisvereniging uit Mierlo waar zowel jong als oud keer op keer enorm veel plezier beleven aan de tafeltennissport. Een sport die je zelfs tot op hoge leeftijd kunt blijven beoefenen omdat het geen blessuregevoelige sport is. Onze club is opgericht in 1972 en is aangesloten bij de Nederlandse Tafeltennis Bond. We nemen met zowel senioren als jeugd deel aan de competitie van deze bond. Ook kun je bij MTTV'72 recreatief een balletje slaan of deelnemen aan de trainingsavonden. Naast het tafeltennissen organiseren wij voor zowel de jeugd als voor de senioren allerlei leuke evenementen. Voor dit alles geldt: Niets hoeft, alles mag!

Neem gerust een kijkje op de website en voor meer informatie kun je een mailtje sturen naar bestuur@mttv72.nl.

Graag tot ziens !

 

Koop bij onze sponsoren

Laatste nieuws

20 en 27 maart: Open inloop Tafeltennis avonden in Mierlo
In Mierlo wordt al ruim 45 jaar de tafeltennissport beoefend. Tafeltennisvereniging MTTV ’72 wil meer inwoners uit Mierlo en omgeving laten kennismaken met deze leuke sport.
Tweede jeugdteam pakt koppositie in de Junioren 1 e klasse.
In tegenstelling tot het 1 e jeugdteam dat in de loodzware Landelijk C klasse speelt, doet het 2 e jeugdteam in de Junioren 1 e klasse goede zaken door een gelijkspel tegen Flash uit Eindhoven.
Voorjaarscompetitie van start gegaan in de nieuwe locatie sporthal de Weijer.
MTTV ’72 is verhuisd van het Patronaat naar sporthal de Weijer en dat is een hele verbetering. Meer ruimte, goede omstandigheden en er zijn zelfs tribunes! Dus kom een keer vrijblijvend een balletje slaan of kom gerust eens kijken naar deze mooie, snelle en tactische sport.
MTTV ’72 gaat tafeltennissen in Sporthal De Weijer
Het nieuwe jaar begint voor tafeltennisvereniging MTTV ’72 met een nieuwe accommodatie. Begin januari verhuist zij van ’t Patronaat naar sporthal De Weijer.
MTTV’72 organiseert voor de 40e keer taartentoernooi
Op zondag 10 december werd in ’t Patronaat voor de 40e keer het gezelligste tafeltennistoernooi van Mierlo gespeeld.

Zoekt u een ouder artikel? Kijk dan in het nieuwsarchief.