Afgelopen weekend viel op door positieve individuele prestaties

Vorige week waren er voor veel van onze tafeltennissers opstartproblemen maar nu zagen we gelukkig een flinke verbetering. En vooral opvallend goede prestaties van Patrick Nijssen, Jan Lauret en rijzende jeugdster Pascal-André Wolters.

SENIOREN

MTTV 1 – Bergeijk 3, uitslag: 6 – 3

Pascal-André viel in voor de geblesseerde Rudi Spinner, en deed dat optimaal goed. Hij speelde gedreven, degelijk en gevarieerd waardoor hij zelfs al zijn wedstrijden won. Patrick Spapens (2 zeges) en Stijn Smits (1) zorgden voor de overige punten waardoor ze in de top van de 2e klasse meedraaien.

MTTV 2 – Stiphout 4, uitslag: 2 – 7

In een mum van tijd stond team 2 met 0-4 achter, daarna brandde gelukkig de strijd los. Helaas gingen toch nog 3 wedstrijden verloren waarvan 2 net in de 5e game. Maar toen verraste Jan Lauret topspeler Frenklin van de Burgt dankzij zijn directe slagen en keiharde smashes. René-Philippe Wolters won de laatste partij waardoor de schade enigszins beperkt bleef. Fons Sanders (0) kwam na deze avond tot de conclusie dat hij andererubbers voor zijn batje nodig heeft.  

Bergeijk 7 – MTTV 3, uitslag: 3 – 6

Na de valse start van vorige week heeft team 3 zich herpakt met een regelmatige overwinning op en in Bergeijk. Elice van de Bogaert, Henry Essing en Sjaak Verbeek wonnen van Aloys Verrijt en Peter van Hoof, maar verloren van de onverwacht goed spelende Edwin Bergmans. Volgende week tegen Stiphout kan de weg naar boven voortgezet worden.

MTTV 4 – Budilia 6, uitslag: 4 – 5

Het zat er aan te komen: Beginner Patrick Nijssen won zijn eerste wedstrijd in de competitie! Hij won van Joop van Gaanswaar hij de vorige keer nog dik van verloor. En Patrick won zelfs bijna een tweede partij. Tegen Ludo Neeskens kwam hij met 2-0 in games voor maar daarna ging Ludo met meer effect serveren. De laatste twee games gingen net met 12-10 verloren, maar toch een uitstekende prestatie. Toine van der Ven (2) en Miep van Meijl (1) verzachtten het verlies tot 4-5 waardoor ze de onderste positie in de 7e klasse hebben verlaten.

< terug