Alle teams flink aan de bak bij start najaarscompetitie. 

Valkenswaard 2 – MTTV 1, uitslag: 3 – 7

In een mum van tijd stond ons eerste team met 3-1 achter maar daarna kwamen ze goed op gang. De resterende zes wedstrijdjes werden allemaal gewonnen.Stijn Smits won knap van verdediger Marc van de Boom, Rudi Spinner wist de altijd lastige Linda Cox te verschalken. Topper Daniël Acatrinei is nieuw in het team en bleef vrij gemakkelijk ongeslagen. 

MTTV 2 – Bergeijk 4, uitslag: 2 – 8

Meteen tegen kampioenskandidaat Bergeijk valt niet mee. Fons Sanders won van Jeroen Waale en het dubbel met Joost Poppelaars en Leon Withoos werd met 11-8 in de vijfde game knap gewonnen. Joost was tegen Frits Veerman dicht bij een overwinning maar delfde met 10-12 in de vijfde game helaas het onderspit. Na de eerste wedstrijd is er nog niks verloren,maar het wordt voor ons tweede team wel een pittige competitie.

Flash 12 – MTTV 3, uitslag: 5 – 5

Het derde team is terug in de vijfde klasse en behaalde in Eindhoven een verdienstelijk gelijkspel tegen Flash. Kopman Henry Essing had opstartproblemen en verloor in de vijfde game net met 11-8 tegen Dirk van Geffen, maar herstelde zich daarna met 1 zege. Keith Saunders en Marc van Happen waren beiden meteen scherp en wonnen ieder 2 partijen.

MTTV 4 – Een en Twintig 7, uitslag: 4 – 6

Met drie nieuwe leden in een team van 5 personen is het lastig inschatten wat het team in de zevende klasse gaat doen, dus een klein verlies tegen het team uit Beek en Donk is zeker niet slecht. Oudlid (welkom terug!) Linda van de Braak en Miep van Meijl wonnen relatief eenvoudig van Petri Dovens, Miep won ook van Shaun Marien. Nieuwkomer Mao Sheng Ren moet nog even wennen maar won wel bijna van Petri.  

< terug