Bal viel helaas te vaak aan verkeerde kant van het netje.

JEUGD

’t Belke 1 – MTTV 1, uitslag: 7 – 3

Drie wedstrijden werden In Tegelen in de 5e game net in ons nadeel beslist waardoor een gevoelig verlies werd geleden. Piedro Meulendijks (2 zeges) en zijn broer Leander(1) haalden de punten binnen. Pascal-André Wolters(0) had helaas dit keer te veel pech.

SENIOREN

MTTV 1 – Valkenswaard 3, uitslag: 4 – 6

Stijn Smits(1) was niet fit, Rudi Spinner(3) speelde solide en voldeed aan de verwachtingen. René-Philippe Wolters(0) bleef stug volhouden maar verloor net met 13-15 in de 5e game. De laatste wedstrijd verloor hij zelfs met 14-16 in de 5e game. Met zijn mentaliteit komt het de volgende keer zeker goed.

MTTV 2 – Valkenswaard 2, uitslag: 3 – 7

Joost Poppelaars(1) en Piedro Meulendijks(1) wonnen beiden bijzonder knap van de sterke Peter Grijseels. Fons Sanders(1) pakte dankzij zijn mooie backhand smashes een punt tegen Linda Cox. Meer zat er helaas niet in.

Unicum 6 – MTTV 3, uitslag: 7 – 3

Jan Lauret(1), Wim Hees(0) en Sjaak Verbeek(2) waren in Geldrop niet opgewassen tegen de koploper in 4e klasse. Sjaak en Jan kwamen in het dubbel met 2-0 in games voor maar daarna werd drie keer achter elkaar telkens met 2 punten verschil verloren. Volgende keer beter.

Een en Twintig 3 – MTTV 4, uitslag: 10 – 0

Henry Essing, Rianne Sleegers en Elice van de Bogaert zitten in de hoek waar de klappen vallen. Twee keer werd met 11-9 in de 5e game verloren, dus er had iets meer ingezeten. Er zal hard getraind moeten worden om van de laatste plaats te komen.

MTTV 5 – Een en Twintig 4, uitslag: 3 – 7

Geert-Jan van Duijnhoven(2), Kasper Dam(1) en Radu Meulendijks(0) verweerden zich goed tegen de spelers uit Beek en Donk, maar ook zij gingen met 7-3 ten onder. Het ziet er naar uit dat zij volgend seizoen een treetje lager gaan spelen.

MTTV 6 – Taveres, uitslag: 3 – 7

Tegen de studenten uit Eindhoven wonnen Niels Kanters en Tom van der Zanden alleen tegen Muhammad Awais. Ook hun dubbel werd knap met 11-9 in de 5e game gewonnen. Jo Saunders had deze keer helaas geen kans.

< terug