Clubkampioenschappen 2021


Op zondag 10 oktober 2021 konden eindelijk de clubkampioenschappen van 2021 plaatsvinden. Er hadden zich 13 leden ingeschreven, maar helaas kwam Daniel toch niet. Er waren dus in totaal 12 leden die gingen strijden voor de titel clubkampioen 2021. Er werd gestart in 2 poules van 6 spelers. Iedereen speelde dus 5 wedstrijden in de poule en ging door naar de kwartfinale, vervolgens naar de halve finale om als laatste te strijden voor de uiteindelijke plaats in de ranglijst.

De strijd om de derde plaats ging tussen Fons Sanders en Rene-Philippe, beiden uit het tweede team. Ze waren aan elkaar gewaagd, er waren 5 sets nodig om te komen tot een winnaar. Fons bleef rustig en met al zijn ervaring kon hij het winnen van Rene-Philippe.

Rudi Spinner en Pascal-Andre  Wolters, beiden uit het eerste team, streden voor de eerste plaats. De sets werden om en om gewonnen door Rudi en Pascal-Andre, dus ook hier moest een vijfde set de beslissing gaan brengen. Rudi kwam op een voorsprong en liet deze niet meer van zich afpakken. Hij werd dan ook clubkampioen van 2021.

De ranglijst was als volgt:

1Rudi Spinner7Rianne Sleegers
2Pascal-Andre Wolters8Keith Saunders
3Fons Sanders9Tom van der Zanden
4Rene-Philippe Wolters10Jean-Louis Wolters
5Henry Essing11Miep van Meijl
6Jan Lauret12Harm Prijs

Omstreeks 15:00u was de prijsuitreiking. De bekers waren gesponsord door Toine van der Ven, waarvoor hartelijke dank. Daarna werd er nog gezellig nagepraat onder het genot van een drankje.

< terug