Clubkampioenschappen MTTV ’72

MIERLO – Het belangrijkste tafeltennistoernooi van MTTV ’72 zijn de jaarlijkse clubkampioenschappen. Tijdens dit toernooi wordt er gestreden voor de titel clubkampioen van MTTV ’72

De clubkampioenschappen werd dit keer gehouden op zondag 24 januari in sporthal De Weijer. Omstreeks 10u startten de eerste wedstrijden. Er waren 4 poules met ieder vier spelers. In iedere poule werd hard gestreden. Iedereen ging na de poulewedstrijden door naar de kwartfinale, om vervolgens in de halve finales terecht te komen. 

In de finalewedstrijden werd gestreden voor de uiteindelijke plaats in de ranglijst. Uiteindelijk streden Fons Sanders en Stijn Smits om de derde plaats. Deze wedstrijd werd gewonnen door Stijn. De finale werd gespeeld door Rudi Spinner en Patrick Spapens. Het werd een spannende finale en Patrick wist de spinballen van Rudi goed terug te plaatsen. De beide heren waren goed aan elkaar gewaagd. Uiteindelijk wist Rudi de vijfde en beslissende set te winnen met 11-2 en werd hij de clubkampioen. De prijzen werden uitgereikt en Rudi mocht de wisselbeker weer mee naar huis nemen. Het was een geslaagd toernooi bij MTTV ’72.

De uiteindelijke ranglijst was als volgt:

1Rudi Spinner9Henry Essing
2Patrick Spapens10Rianne Sleegers
3Stijn Smits11Willy de Vaan
4Fons Sanders12Keith Saunders
5Pascal-André Wolters13Jo Saunders
6René-Philippe Wolters14Dion van Zon
7Sjaak Verbeek15Frans Luijten
8Jan Lauret16Harm Prijs
Clubkampioen Rudi Spinner

< terug