Corona-update MTTV ’72

Hierbij weer een korte nieuwsupdate. We kunnen helaas nog niet het goede nieuws brengen dat we weer kunnen gaan tafeltennissen bij MTTV ’72, dus jullie zullen nog langer geduld moeten hebben.

Training

Iedereen zal wel bekend zijn met de nieuwe maatregelen die vorige week door premier Rutte zijn aangekondigd. Buiten sporten wordt vanaf morgen mogelijk voor kinderen t/m 12 jaar en voor jongeren van 13 t/m 18 jaar op 1,5 meter afstand. Het tafeltennissen binnen in de sporthal valt daar niet onder en is dus voor de jeugd op dit moment ook nog niet mogelijk. Wel kunnen zij natuurlijk buiten op een tafeltennistafel bij 1 van de basisscholen al tegen elkaar trainen. Mocht je vragen hebben over tafeltennistechniek of -tactiek of wil je wat trainingsoefeningen ontvangen, dan kunnen wij er voor zorgen dat de trainers jullie hiermee gaan helpen. 

Toernooien en evenementen

De Open Mierlose Kampioenschappen en de Seizoensafsluiting die gepland stonden, zullen we niet door laten gaan. Als de maatregelen versoepelen en we meer zicht krijgen wat er in het najaar mogelijk is, zullen we kijken welke toernooien en evenementen er in het najaar zullen plaatsvinden. 

Tafeltennismasterz

Vanaf 1 juli is het voor alle jeugdleden van 13 t/m 17 jaar vereist om een spelregelbewijs te halen. Ook voor andere (competitie spelende) leden is het van belang de regels van het tafeltennis te kennen. Iedereen kan een spelregelbewijs halen. Door op onderstaande link te klikken krijg je meer uitleg hoe je dit kunt doen. Omdat we nu allemaal veel thuis zitten, is het nu een mooie tijd om te oefenen en je spelregelbewijs te halen. Veel succes!

https://www.nttb.nl/opleidingen/scheidsrechters/tafeltennismasterz/

Wij wensen iedereen sterkte en een goede gezondheid de komende tijd voor jezelf en je familie.

< terug