Corona-update MTTV ’72

De situatie in Nederland en de wereld is voor iedereen op dit moment nog erg onzeker. Via deze weg willen we als bestuur jullie toch regelmatig blijven informeren over tafeltennis-gerelateerd nieuws.
TafeltennismasterzDe situatie in Nederland en de wereld is voor iedereen op dit moment nog erg onzeker. Via deze weg willen we als bestuur jullie toch regelmatig blijven informeren over tafeltennis-gerelateerd nieuws.

Trainingen

Op dit moment kunnen we nog niet aangeven wanneer we de trainingen weer kunnen hervatten. Zodra we hier meer van weten, dan horen jullie dit van ons.

Competitie

De NTTB heeft de competitie van het voorjaar beëindigd. In september zal de competitie met de indelingen van de voorjaarscompetitie 2020 in zijn geheel opnieuw worden gespeeld. 

Tafeltennismasterz

Vanaf 1 juli is het voor alle jeugdleden van 13 t/m 17 jaar vereist om een spelregelbewijs te halen. Ook voor andere (competitiespelende) leden is het van belang de regels van het tafeltennis te kennen. Iedereen kan een spelregelbewijs halen. Door op onderstaande link te klikken krijg je meer uitleg hoe je dit kunt doen. Omdat we nu allemaal veel thuis zitten, is het nu een mooie tijd om te oefenen en je spelregelbewijs te halen. Veel succes!
https://www.nttb.nl/opleidingen/scheidsrechters/tafeltennismasterz/

Wij wensen iedereen sterkte en een goede gezondheid de komende tijd en zorg goed voor jezelf. 

< terug