De competitie is gelukkig weer van start gegaan!

Als koeien die in het voorjaar voor het eerst de wei in mogen gaan, zo enthousiast betraden onze MTTV’ers de competitie-arena. En de competities beloven erg spannend te worden.

MTTV 1 – Return Oss 2, uitslag: 7 – 3

Het eerste team kwam in de vorige competitie slechts 1 puntje tekort om kampioen te worden, dus moeten ze opnieuw op jacht naar het kampioenschap in de tweede klasse. De eerste stap is gezet met een 7-3 overwinning op Oss. Makkelijk ging het zeker niet. Zowel Rudi Spinner als Patrick Spapens moesten tot het uiterste gaan om ongeslagen te blijven. Pascal-André Wolters pakte de winst tegen Rob van der Heijden maar in zijn andere twee wedstrijden trok hij in de vijfde game net aan het kortste eind. Het dubbel van Rudi en Pascal-André ging helaas verloren. In de training zal meer aandacht besteed moeten worden aan het dubbelspel aangezien het dubbel door hen te vaak wordt verloren terwijl het belangrijke en beslissende punten kunnen zijn in de competitie.

MTTV 2 – Renata 2, uitslag: 2 – 8

De jeugdige René-Philippe Wolters was nog niet opgewassen tegen de geslepen oude rotten uit Eindhoven. Ook Leon Withoos kwam dit keer net tekort. Fons Sanders was gelukkig goed op dreef en won twee partijen. Met name de wedstrijd tegen Hans Hofman was bloedspannend. Fons bleef koel en won de vijfde game met 14-12. De ruime maar enigszins geflatteerde uitslag is helaas een valse start. Het voordeel is wel dat het tweede team meteen op scherp staat voor het vervolg.    

MTTV 3 – Stiphout 8, uitslag: 8 – 2

Het derde team is vorig jaar gedegradeerd naar de zesde klasse en wil zo snel mogelijk weer terug. De eerste stap is gezet met een fraaie overwinning tegen de Helmonders. Ons team is versterkt met debutant Marc van Happen. Marc laat meteen zien dat hij in het team thuis hoort door twee overtuigende winstpartijen. Rianne Sleegers was in topvorm en bleef ongeslagen. Henry Essing won er twee, hij verslikte zich alleen in de laatste partij tegen Roger Kabo. Door de 8-2 overwinning pakt het team meteen de koppositie en dat geeft zelfvertrouwen voor het vervolg.

< terug