De jeugd heeft zowel in de eigen jeugdcompetitie als bij de volwassen bijzonder goed gepresteerd.

JEUGD
Gorkum 1 – MTTV 1: 3 – 7
Voor de tweede keer een mooie overwinning behaald in de Landelijk C klasse. Jan Lauret, Leander en Piedro Meulendijks wonnen al hun partijen behalve tegen talent Hidde van Es. Ze staan nu op een keurige 6e plaats in de competitie.

Valkenswaard 1 – MTTV 2, uitslag: 4 – 6
Radu Meulendijks(0), Pascal-André(2 zeges) en René-Philippe Wolters (3) haalden een krappe overwinning weg uit Valkenswaard. Radu had bijna eentje gewonnen, hij ging met 12-10 in de vijfde game maar net ten onder.

SENIOREN
Deurne 3 – MTTV 1: 3 – 7
De ‘trage’ zaal van Deurne is wennen, maar uiteindelijk stond er een overwinning op het scorebord. Rudi Spinner bleef ongeslagen, ook in het dubbel met Koen Smits. Koen won twee individuele partijen, Wim Hees eentje.

MTTV 2 – Meppers 2, uitslag: 5 – 5
Invallend jeugdlid René-Philippe Wolters(2) won bijzonder knap van Jonathan Huisman. Patrick Spapens(2) verloor wel van Jonathan, maar won daarentegen weer van Patrick Noten. Sjaak Verbeek(0) kwam net tekort.

Veldhoven 7 – MTTV 3, uitslag: 4 – 6
Ook in de return wint ons 3e team tegen de koploper, maar makkelijk was het geenszins. Stijn Smits(3) bleef ongeslagen en Jan Lauret(2) won knap van Walter Gruijters. Pieter van Aerle(1) won na een 2-1 achterstand in games alsnog van verdediger Frans Evers.

Veldhoven 11 – MTTV 4, uitslag: 8 – 2
Henry Essing(2) redde de eer, Keith Saunders en Rianne Sleegers kwamen er tegen de koplopers eigenlijk niet aan te pas. Veldhoven staat ver bovenaan, dus is het een ingecalculeerd verlies. Vooral vooruit kijken naar de belangrijke wedstrijden om degradatie te voorkomen.

MTTV 5 – Veldhoven 15, uitslag: 4 – 6
Ook hier ging Veldhoven er met de winst vandoor, al was het een hele strijd. Maar liefst 7 wedstrijden werden in 5 games beslist. Geert-Jan van Duijnhoven(1), Henk van Oirschot(1) en Kasper Dam(2) blijven wel in de middenmoot van de 6e klasse.

MTTV 6 – Renata 6, uitslag: 4 – 6
Verloren, maar de jeugdigen Twan van der Zanden (2) en Tom van der Zanden(2) wonnen wel van veel sterker ingeschatte spelers. Voor Niels Kanters(0) waren de tegenstanders helaas te sterk.

< terug