De najaarscompetitie is begonnen

SENIOREN

Stiphout 2 – MTTV 1, uitslag: 8 – 2

Ons vaandelteam is gepromoveerd naar de sterke 2e klasse en dat hebben ze meteen aan den lijve ondervonden. Rudi Spinner en Stijn Smits wonnen ieder een wedstrijd, meer zat er niet in. Piedro Meulendijks kwam er helaas niet aan te pas.

MTTV 2 – PJS 1, uitslag: 7 – 3

PJS uit Vught is op papier het zwakste team dus de 7-3 overwinning is geen verrassing. Patrick Spapens(3 zeges) bleef ongeslagen. Het dubbel ging verloren, en Fons Sanders(2) en Joost Poppelaars(2) verloren alleen van de kopman van PJS. Voor de rest een prima prestatie en een goed begin van de competitie.

ATTC 3 – MTTV 3, uitslag: 5 – 5

Pieter van Aerle(3) is man of the match, zeker omdat hij tegen good old Albert Scheepers won. Jan Lauret(1) en Sjaak Verbeek(1) droegen ieder een steentje bij waardoor in Aarle-Rixtel een keurig gelijkspel op de borden verscheen.

MTTV 4 – Bergeijk 8, uitslag: 5 – 5

Gedegradeerd uit de 5e klasse en vol ambitie om snel terug te keren. Tegen Bergeijk viel dat helaas wat tegen. Tegenstander Steven Burger won verrassend van Henry Essing(1) en Keith Saunders(1). De onbekende invaller Jan Kremer won van Rianne Sleegers(2) en Henry. Rianne en haar dubbel met Henry zorgden uiteindelijk voor een benauwde gelijkspel.    

MTTV 5 – Valkenswaard 6, uitslag: 8 – 2

Team 5 is ook gedegradeerd uit de 5e klasse, gelukkig behaalden zij wel een ruime overwinning. Kasper Dam en Geert-Jan van Duijnhoven bleven ongeslagen, nieuwkomer Jean-Louis Wolters behaalde zijn eerste overwinning. Samen met JCV uit Vught nemen ze meteen de leiding in de competitie.

ATTV 3 – MTTV 6, uitslag: 5 – 5

Miep van Meijl(1) moest tegen haar vorige club spelen en zelfs tegen oud teamgenote Yvonne Wassink. Juist tegen Yvonne won ze ruim in 3 games. Toine van der Ven(2), Jo Saunders(1) en het dubbel van Miep en Toine maakten de 5 punten compleet.  

< terug