De najaarscompetitie is van start gegaan, er waren weer mooie wedstrijden te zien.

SENIOREN

MTTV 1 – Stiphout 2, uitslag: 3 – 7

Het 1e team is gepromoveerd naar de 2e klasse en het niveau ligt duidelijk een stuk hoger. Stijn Smits verraste de veel hoger gerankte Erwin van Gelder en won in totaal 2 partijen. Zijn vader Koen kon hem enigszins bijbenen en won er 1. Invaller Piedro Meulendijks kwam telkens net te kort.

Een en Twintig 2 – MTTV 2, uitslag: 2 – 8

Een veelbelovende start van het 2e team, ze behaalde een ruime zege in Beek en Donk. Patrick Spapens en Leon Withoos bleven ongeslagen, jeugdlid Piedro Meulendijks won van 2 sterke tegenstanders.

MTTV 3 – Veldhoven 7, uitslag: 7 – 3

Het team uit Veldhoven is gedegradeerd uit de 3e klasse en kwamen naar ons toe met kampioenaspiraties. Die verwachtingen hebben René-Philippe (3 zeges!), René Konings(2) en Jan Lauret aardig bijgesteld. Deze mooie start geeft zelfvertrouwen voor de toekomst.

Taveres 3 – MTTV 4, uitslag: 4 – 6

Bij de studentenclub in Eindhoven is het altijd afwachten wie je tegenkomt en hoe sterk ze dan zijn. En deze keer was het behoorlijk aanpoten. Na 10 pittige wedstrijden verloren Rianne Sleegers, Keith Saunders en Elice van de Bogaert alleen tegen Nitish Singh.

MTTV 5 – Budilia 8, uitslag: 10 – 0

Een droomstart voor Geert-Jan van Duijnhoven, Kasper Dam en Radu Meulendijks, zeker omdat het niveauverschil niet groot was.  Jeugdlid Radu speelt voor het eerst mee bij de volwassenen en liet zien dat hij een prima versterking van het team is.

Taveres 4  – MTTV 6, uitslag: 6 – 4

Ook het 6e team speelde tegen de studenten, alleen viel de zege deze keer net naar de tegenstanders toe. Tom van der Zanden en Jo Saunders wonnen ieder 1, Niels Kanters won daarbij knap tegen Jeroen Weijts.

JEUGD

Flash 1 – MTTV 1: 7 – 3

Een tegenvaller voor ons 1e jeugdteam. Tegenstandster Suze Dijk speelde verrassend goed, René-Philippe Wolters(2) en Piedro Meulendijks(1) en Radu Meulendijks(0) waren niet tegen haar opgewassen. Voor Piedro was het de derde competitiewedstrijd in 3 achtereenvolgende dagen, wellicht teveel van het goede.

 

< terug