De returnwedstrijden zijn begonnen en alle teams moeten flink aan de bak

Meppers 1 – MTTV 1, uitslag: 4 – 6

In Heeze is flink gestreden om de puntenen uiteindelijk resulteerde dat in een krappe overwinning. Met name de muurvaste verdediger Ben van Hoeve was voor ons team een luis in de pels. Pascal-André Wolters (1 zege) stond tegen Ben met 11-10 in de ultieme vijfde game op matchpoint maar gaf alsnog de wedstrijd af. Stijn Smits won gelukkig wel van Benen bleef knap ongeslagen. Rudi Spinner nam 2 punten voor zijn rekening.Nummer 2 in de competitie uit Aarle-Rixtel loopt op ons team in dus alle zeilen worden bijgezet om kampioen te worden.

MTTV 2 – Unicum 4, uitslag: 2 – 8

Net als bij de heenwedstrijd werd ons tweede team geconfronteerd met de veel te sterke Kiril Nedelchev, al bood René-Philippe Wolters (0) wel erg goed tegenwicht. Leon Withoos (1) won in 3 games van Robin Peeters, maar dat ging niet zo makkelijk als het lijkt. De tweede game eindigde met maar liefst 19-17. Jan Lauret haalde het tweede punt binnentegen Esther van Lieshout. Ze staan nu bijna onderaan en het wordt een hele kluif om niet de degraderen.

Veldhoven 11 – MTTV 3, uitslag: 4 – 6

Het derde team heeft het bijzonder zwaar in de vijfde klasse en hebben elk punt hard nodig om degradatie te voorkomen. Thuis verloren ze nog van Veldhoven maar dat is nu keurig rechtgezet doorRianne Sleegers (1), Henry Essing (2) en Keith Saunders (2). Keith was goed op dreef, hij had zelfs bijna gewonnen van de energieke Elisabeth Noordanus. De fraaie overwinning geeft moed voor de komende wedstrijden.

MTTV 4 – Budilia 7, uitslag: 5 – 5

Helaas konden alleen Miep van Meijl en Dick Büthker spelen waardoor ze startten met een 3-0 achterstand. Niettemin hebben ze de schade beperkt. Ze wonnen beiden twee partijen en het dubbel. De tweede game in het dubbelspel werd krap gewonnen met 14-12, maar daarna waren ze los en stoomden met 11-3 naar de zege. Door het gelijke spel houden ze de Budelnaren mooi onder zich. Hopelijk is het team volgende week weer compleet want ook zij hebben de punten hard nodig.

< terug