De spannende inhaalwedstrijd van team 5 levert een krappe overwinning op.

MTTV 5 – Taveres 4, uitslag: 6 – 4

Kasper Dam is met recht man of thematch tegen de studenten uit Eindhoven.Op het scorebord staat 5-4 en Kasper moet de laatste wedstrijd spelen tegen de verrassend sterke Thanh Nguyen. Zowel Geert-Jan van Duijnhoven als invaller Toine van der Ven waren daarvoor niet tegen hem opgewassen. 

Kasper begint voortvarend en komt via 13-11 en 11-9 op een 2-0 voorsprong. Maar dan komt Thanh sterk terug via 9-11 en 5-11. De laatste game is bloedspannend en Kasper sleept via een krappe 11-9 zege de eindoverwinning binnen. Kasper won daarmee al zijn individuele wedstrijden én het dubbel met Geert-Jan.

Toine van der Ven heeft weliswaar al zijn wedstrijden verloren maar met zijn gewiekste services wist hij de tegenstanders het knap lastig te maken.

Geert-Jan staat bekend om zijn razendsnelle services op de forehand van de tegenstander. Samen met zijn contraspel en meedogenloze smashes verschalkte hij Ilya Artsyman en Jeroen Weijts.

Ze staan nu op een gedeelde derde plaats met ATTC ’77 uit Aarle-Rixtel en slechts 1 punt onder de nummer twee Flash uit Eindhoven. Een kampioenschap zit er niet meer in, maar een fraaie tweede plaats in de 6e klasse is zeker mogelijk.

< terug