De tafeltenniscompetitie is gelukkig weer van start gegaan!

Bijna een volledig jaar is er geen competitie gespeeld dus iedereen is enthousiast en vol energie aan de najaarscompetitie begonnen.

MTTV 1 – Meppers 1, uitslag: 8 – 2

Ons vaandelteam is erg goed van start gegaan met een afgetekende zege op de Meppers uit Heeze. De eerste drie wedstrijden gingen wat stroef maar daarna waren onze mannen los en liep het op rolletjes. Rudi Spinner (3 zeges) spinde weer als vanouds. Stijn Smits (2) verloor de eerste wedstrijd maar ondervond daarna geen problemen meer. Jeugdtalent Pascal-André Wolters (2) speelde vol passie en kwam alleen net wat ervaring tekort tegen de stugge verdediger Ben van Hoeve. Het dubbel van Stijn en Pascal-André was ijzersterk en in recordtempo binnengehaald.

Unicum 4 – MTTV 2, uitslag: 6 – 4

Ondanks het verlies heeft het tweede team het goed gedaan. Bij Unicum uit Geldrop speelde Kiril Nedelchev mee en die hoort minstens een klasse hoger te spelen. En dat betekent in feite al een 3-0 achterstand. Niettemin streden Fons Sanders, Leon Withoos en René-Philippe Wolters voor wat ze waard zijn en sleepten ieder 1 punt binnen. Fons en René-Philippe wonnen de dubbel knap met 11-8 in de vijfde game tegen wederom Kiril en teamgenote Danny Gimbel.

MTTV 3 – Veldhoven 11, uitslag: 4 – 6

Het derde team heeft vaker tegen dit team uit Veldhoven gespeeld en het blijft lastig. Dit keer zaten ze dicht bij een overwinning. Het dubbel van Elice van de Bogaert en Henry Essing ging nipt met 11-9 in de vijfde game verloren. Henry kwam tegen de altijd sterke Hans van Strien met 2-0 in games voor maar delfde uiteindelijk toch in de ultieme vijfde game het onderspit. Rianne Sleegers en Elice wonnen beiden uiteindelijk 1 wedstrijd en Henry  2. 

Budilia 7 – MTTV 4, uitslag: 3 – 7

Ook Dick Büthker en Toine van der Ven moesten even op gang komen maar Tom van der Zanden coachte ze er primadoorheen. Tom was sowieso goed bezig want hij bleef de hele avond ongeslagen. Samen met Toine pakte hij op overtuigende wijze het dubbelspel en individueel liet hij geen steken vallen. Vermeldenswaardig is de partij tussen Toine en Günther Reineke. Toine verloor de tweede game ruim met 11-4 en kwam daarmee op een 2-0 achterstand. Maar hij boog de wedstrijd knap om en pakte alsnog de winst.

Dubbel team 3

< terug