De voorjaarscompetitie is van start gegaan!

JEUGD

TIOS 2 – MTTV 1, uitslag: 3 – 7

Ons jeugdteam is terug op landelijk niveau en laat in Tilburg meteen van zich spreken. Met name Pascal-André Wolters, die de laatste tijd een flinke sprong voorwaarts heeft gemaakt. Hij bleef ongeslagen, Piedro Meulendijks won er 2 en Piedro’s broer Leander 1.

SENIOREN

Stiphout 4 – MTTV 1, uitslag: 5 – 5

Stijn Smits speelde eerst in het 1e jeugdteam van Stiphout (ongeslagen) tegen DOV uit Heerhugowaard en kon direct daarna in het MTTV 1e herenteam aantreden tegen hetzelfde Stiphout. Dus shirtje wisselen en knop omzetten. Rudi Spinner (3 zeges) bleef vrij makkelijk overeind, René-Philippe Wolters (0) moet nog aan het niveau wennen. Stijn won er 2.

Flash 5 – MTTV 2, uitslag: 2 – 8

Patrick Spapens(2), Piedro Meulendijks(2) en uitblinker Joost Poppelaars(3) pakken meteen de leiding in de 3e klasse. Het ging alleen niet makkelijk, slechts 1 wedstrijd werd in 3 games beslist.

ATTV 1 – MTTV 3, uitslag: 6 – 4

Geen slechte prestatie tegen het sterkere team uit Asten. Sjaak Verbeek(2), Wim Hees(1) en Pieter van Aerle(1) wonnen knap tegen de jeugdige Niels van Heugten. Een verdienstelijke prestatie in deze zware 4e klasse poule.

Veghel 8 – MTTV 4, uitslag: 3 – 7

Ons team is gepromoveerd naar de 5e klasse en moet flink aan de bak. Henry Essing(3), Elice van de Bogaert(2) en Rianne Sleegers(1) laten meteen zien dat ze in die 5e klasse thuis horen, al kregen ze de winst niet voor niks.

MTTV 5 – Stiphout 8, uitslag: 3 – 7

Ook het 5e team speelt nu in de 5e klasse maar kreeg de deksel lelijk op de neus. Met name Ruud van de Kerkhof was een maatje te groot voor Kasper Dam(1), Geert-Jan van Duijnhoven(2) en Radu Meulendijks(0).

MTTV 6 – ATTV 4, uitslag: 5 – 5

Tom van der Zanden(2), Niels Kanters(1) en Jo Saunders(1) hebben flink gestreden maar meer dan een gelijkspel tegen Asten zat er eigenlijk niet in. Niels kwam overigens wel knap tot een vijfde game tegen de sterke Peter Verweijen.

< terug