Een geslaagde start van de recreatiegroep op woensdagmiddag!

MTTV’72 is vanaf begin januari op de woensdagmiddagen van 14.00 tot 15.00 uur begonnen met een recreatie tafeltennis groepje in de Multizaal van sporthal de Weijer. We zijn van start gegaan met 7 deelnemers, waarvan er nu nog 5 personen wekelijks enthousiast komen tafeltennissen.

 

We beginnen altijd met een korte warming up, waarna we de basisslagen oefenen. Daarna krijgen de deelnemers, afhankelijk van hun niveau, oefeningen om beter te bewegen en goed voor de bal te gaan staan. Dus ook voor de beginners is er aandacht. Tot slot worden er dan nog wat (enkel of dubbel) wedstrijden gespeeld. 

Steeds weer blijkt het uur om, voordat men het in de gaten heeft en kan iedereen weer ontspannen en voldaan naar huis gaan.

 

De Multizaal is speciaal opgeknapt voor het tafeltennissen. Super goede LED-verlichting, een nieuwe verende vloerbedekking en een prima nieuw ventilatiesysteem maken het zeer geschikt voor onze sport. Ook de twee ruime kleedlokalen met toilet zien er goed verzorgd uit. Dit is een zaaltje dat heel geschikt is voor kleinere groepen. Drie tafels kunnen er prima staan, maar ook met vier tafels valt er nog goed te trainen. 

 

Af en toe regelen we koffie/thee met iets erbij, om de training gezellig af te sluiten. Zo hebben we al een hechte vaste kern, maar er kunnen best nog wel wat deelnemers bijkomen. Omdat het geen blessuregevoelige sport is kan het ook op hoge leeftijd worden gespeeld. Je kunt eerst 3 keer gratis uitproberen daarna kost het €1 per week.

 

Dus heb je zin en tijd  om gezellig en sportief bezig te zijn, kom dan op woensdagmiddag om 14.00 uur eens een keer kijken in de Multizaal van sporthal De Weijer in Mierlo.

Voor informatie en aanmelden, neem contact op met Willy de Vaan(willydevaan@gmail.com) of tel: 0492-830145

 

< terug