Een moeizame avond voor MTTV met krappe uitslagen

Veldhoven 1 – MTTV 1, uitslag: 6 – 4

Het was voor ons eerste team in Veldhoven een lastige avond. Bij kopman Daniël Acatrinei liep het niet soepeltjes, hij verloor verrassend zijn wedstrijd tegen de sterk spelende Paul van Daal. Daarna liep het nog steeds niet echt goed maar won hij uiteindelijk wel. Stijn Smits had het Carnaval nog in de benen. Pascal-André Wolters verloor er twee maar won wel bijzonder knap van Paul. Veldhoven heeft de koppositie overgenomen, ons team zit slechts 1 puntje eronder.

MTTV 2 – Veldhoven 5, uitslag: 6 – 4

Ook team 2 had het lastig, maar liefst 6 wedstrijden werden in 5 games beslist. Opmerkelijk was de partij van Rudi Spinner tegen John de Wit. In de vierde game ging het voor Rudi telkens mis en verloor hij met 0-11. In de vijfde game pakte hij direct 2 punten en drukte doornaar een verrassende 11-1 winst. Het team kwam tot een 6-1 voorsprong, maar vanwege tijdsnood eindigde de wedstrijd vrij rommelig op twee tafels en werd het uiteindelijk 6-4. Leon Withoos won er 1, Joost Poppelaars en Rudi 2, en het zesde punt kwam van de dubbel met Rudi en Leon.  

Flash 10 – MTTV 3, uitslag: 4 – 6

Team 3 had de pech dat de geblesseerde Jan Lauret toch moest spelen. Hij won zijn eerste wedstrijd, daarna moest hij echter met zijn linkerhand de handdoek in de ring gooien. René-Philippe Woltersspeelde een mooie wedstrijd tegen Naveen Shrivastava die hij met 13-11 in de vijfde game net verloor. Fons Sanders en René-Philippe wonnen uiteindelijkieder 2 partijen en het dubbel. Door dezekrappe winst blijven ze mooi aan kop in de vierde klasse.

MTTV 4 – Veldhoven 11, uitslag: 4 – 6

Het vierde team speelde ook tegen Veldhoven en bij hen was de eindstand eveneens 6-4, een nipt verlies tegen de koploper. Eigenlijk kende de wedstrijd geen verrassingen. Kopman Rob Toll verloor alleen van de ervaren Frans van de Ven, Henry Essing en Keith Saunders wisten alleen van Mari Bosch te winnen. Ze staan nu solide in de middenmoot en hebben zeker kansen om hogerop in de ranglijst te komen.

< terug