Een overwegend positief weekend voor MTTV

SENIOREN

MTTV 1 – Unicum 3, uitslag: 8 – 2

Ons eerste team moet minstens 2 teams onder zich houden om in de 2e klasse te blijven, en met deze prestatie nemen ze flink afstand van Unicum uit Geldrop. Stijn Smits(3 zeges) en Rudi Spinner(3) bleven individueel en als dubbel ongeslagen, René-Philippe Wolters(1) won knap van de veel hoger gerankte Jordi Vermulst.

Renata 3 – MTTV 2, uitslag: 6 – 4

Een klein verlies In Eindhoven tegen het sterke Renata. Ze hadden bijna gewonnen want Joost Poppelaars(1), Fons Sanders(1) en Patrick Spapens(2) verloren ieder hun eerste wedstrijd pas in de vijfde game. Ondanks dit verlies nestelen ze zich in de kopgroep van de 3e klasse.

MTTV 3 – Unicum 5, uitslag: 2 – 8

Het team uit Geldrop is op papier veel sterker en dat bleek in de praktijk ook zo te zijn. De winst van onze Pascal-André Wolters(1) tegen Eddy Verhulst viel in positieve zin op. Eddy is het hoogst gerankt in de competitie, maar Pascal tikte hem in 4 games van tafel. Wim Hees (0) had Eddy ook bijna te pakken maar verloor in 5 games. Pieter van Aerle(1)haalde het andere puntje binnen tegen Johan Franssen.   

Taverbo 9 – MTTV 4, uitslag: 0 – 10

De nare smaak van de tegenvaller van vorige week werd volledig weggespoeld door een klinkende overwinning in Boxtel op Taverbo. Henry Essing verloor geen game, Elice van Bogaert en Rianne Sleegers moesten er meer voor doen maar wonnen wel. Samen met Valkenswaard staan ze bovenaan in de 6e klasse.  

Flash 9 – MTTV 5, uitslag: 4 – 6

De overwinning is ietwat vertekenend want Flash uit Eindhoven kon slechts 2 spelers opstellen. Kasper Dam(1) en Geert-Jan van Duijnhoven(1) wonnen beiden van Harrie van Tuijn. Geert-Jan maar net met 12-14 in de 5e game. Jean-Louis Wolters(0) verloor helaas met 11-8 in de 5e game van Harrie.

MTTV 6 – Attaque 4, uitslag: 6 – 3

Zowel ons team als het team uit Sint Oedenrode speelden met 2 spelers, dus bleven er slechts 5 van de reguliere 10 wedstrijdjes over. Van die 5 wedstrijden verloor alleen Miep van Meijl(1) eentje, nipt met 10-12 in de 5e game. Tom van der Zanden had een relatief makkelijk avond.

< terug