Een succesvol weekend, alle teams behaalden een fraaie overwinning

Ondanks de strengere Coronamaatregelen kan er gelukkig nog steeds getafeltennistworden, al is het wel zonder extra toeschouwers. En het lijkt erop dat onze teams helemaal wakker zijn na de lange Corona zomerslaap, ze hebben namelijk allemaal gewonnen!

SENIOREN

Meppers 1 – MTTV 1, uitslag: 4 – 5

Helaas is kopman Rudi Spinner nog steeds geblesseerd aan zijn rug waardoor de kansen op een kampioenschap slinken. Invaller Fons Sanders deed met zijn nieuwe batje zijn uiterste best maar kon helaas geen potten breken. Stijn Smits (3 zeges) en Patrick Spapens (2) haalden toch nog de winst binnen waardoor ze op een mooie 2e plaats staan in de 2e klasse.

Geenhoven 2 – MTTV 2, uitslag: 2 – 7

Rudi is al lange tijd trainer bij onze club en hij mag trots zijn op ‘zijn’ jeugdleden. Jan Lauret (2) en René-Philippe Wolters(2) zijn inmiddels volwassen en draaien goed mee in de 3e klasse. Jeugdlid René-Pascal Wolters deed het helemaal goed, hij bleef in Valkenswaard ongeslagen. Dankzij de winst laten ze Geenhoven achter zich en richten ze hun pijlen op de volgende tegenstander Renata uit Eindhoven die ze volgende week kunnen inhalen.  

MTTV 3 – Stiphout 8, uitslag: 5 – 4

Een nuttige overwinning op Stiphout waardoor team 3 hersteld is van de moeizame start en nu lekker meedraait in de middenmoot van de 5e klasse. Na winst van Keith Saunders (2) en Sjaak Verbeek(2), verloor Rianne Sleegers (1) in een mooie wedstrijd van Carolien v.d. Kerkhof die telkens knap uit tweede positie terug smashte. De teams waren aan elkaar gewaagd, maar uiteindelijk bogen Sjaak en Rianne een 3-4 achterstand om in een fraaie 5-4 winst.Knap gedaan!

MTTV 4 – Veldhoven 16, uitslag: 6 – 3

Een belangrijke overwinning van team 4 waardoor ze in 1 keer zowel Veldhoven als Unicum uit Geldrop achter zich laten. Toine van der Ven pareerde vakkundig het aanvalsspel van Richard Cuijper. Tegen de sterke Frank de Pundert kwam Toineknap terug van een 1-2 achterstand in games. Miep van Meijl (2) won in een gelijk opgaande strijd in 5 games van Richard. Patrick Nijssen heeft de smaak te pakken en pikte weer mooi een puntje mee.

< terug