Een weekend met flink veel tegenwind

SENIOREN

MTTV 1 – Unicum 2, uitslag: 3 – 7

Koen Smits geblesseerd, geen invaller en dan tegen de nummer 2 in de competitie. Stijn Smits(1 zege) en Rudi Spinner(2) hielden de schade beperkt. Echter, de directe concurrent uit Oss won met 10-0 waardoor het lastig wordt om in de 2e klasse te blijven.

Bergeijk 4 – MTTV 2, uitslag: 9 – 1

Ook team 2 kon slechts 2 spelers opstellen en zij moesten tegen de koploper. Onbegonnen werk voor Wim Hees en Piedro Meulendijks, al zat Piedro telkens dicht bij een overwinning. Gelukkig redde hij wel de eer tegen Patrick Noten.

MTTV 3 – Unicum 5, uitslag: 1 – 9

En team 3 was ook niet op volle oorlogssterkte en moesten met invaller Leander Meulendijks spelen tegen de nummer 2 uit Geldrop. Pieter van Aerle redde hier de eer door in de 5e game met 11-6 te winnen van Danny Gimbel.

TTCV 8 – MTTV 4, uitslag: 6 – 4

Een tegenvallend resultaat in Veghel voor Rianne Sleegers(1), Keith Saunders(1) en Henry Essing(1). Gelukkig won concurrent Valkenswaard met slechts 6-4 waardoor ons team halverwege de competitie nog steeds fraai bovenaan staat in de 6e klasse.

Veldhoven 17 – MTTV 6, uitslag: 9 – 1

Team 6 was weliswaar op volle sterkte maar ze gingen flink de boot in tegen Veldhoven. Toine van der Ven en Tom van der Zanden hadden geen kans, Niels Kanters sleepte in de allerlaatste wedstrijd na een 2-1 achterstand in games toch nog een puntje weg uit Veldhoven.

JEUGD

MTTV 1 – Stiphout 2, uitslag: 6 – 4

De jeugd deed het veel beter dan de volwassenen. René-Philippe Wolters en Piedro Meulendijks bleven ongeslagen, alleen hun dubbel werd verrassend verloren. Voor Radu Meulendijks was het team uit Stiphout een maatje te groot. Ons jeugdteam staat op een keurige tweede plaats in de Hoofdklasse.

< terug