Een weekend van uitersten met ruime overwinningen en verliezen

SENIOREN

Flash 4 – MTTV 1, uitslag: 2 – 8

In Eindhoven moest er ruim gewonnen worden om in de race te blijven voor het kampioenschap en dat deden Rudi Spinner (2 zeges), René-Philippe Wolters(3) en Stijn Smits(2). Het had nog ruimer kunnen zijn, Rudi en Stijn verloren het dubbel met 12-10 in de 5e game.

Geenhoven 1 – MTTV 2, uitslag: 10 – 0

Met slechts 2 personen begin je al met 3-0 achterstand en het werd er niet beter op. Fons Sanders en Piedro Meulendijks waren niet opgewassen tegen de oude rotten uit Valkenswaard. Piedro had met zijn vaste spel tegen Hans Cox wel bijna gewonnen.

Deurne 3 – MTTV 3, uitslag: 6 – 4

Een klein verlies in de trage zaal tegen het sterke team van Deurne is geen slechte prestatie. Pieter van Aerle(1) won knap van de sterker geachte William van Dinther. Wim Hees(1) en Sjaak Verbeek(1) en winst in het dubbel zorgden ervoor dat ze in de competitie 1 punt boven Deurne blijven staan.

Never Despair 8 – MTTV 4, uitslag: 8 – 2

In Den Bosch waren in het begin bijzonder spannende en leuke wedstrijden maar Elice van den Bogaert(0), Henry Essing(1) en Keith Saunders(1) stopten voortijdig vanwege zeldzaam ernstig agressief gedrag van een tegenstander. Jammer dat 1 persoon de sfeer zo verstierde terwijl de rest zo sportief was.

MTTV 5 – Budilia 4, uitslag: 1 – 9

Er valt nog maar weinig eer te behalen voor Kasper Dam(1), Geert-Jan van Duijnhoven(0) en Peter van der Velden(0) in de zware 5e klasse. Lichtpuntje is de knappe zege van Kasper op Paul Govers die normaalgesproken veel beter is.

MTTV 6 – Budilia 7, uitslag: 8 – 2

Niels Kanters(3), Toine van der Ven (2) en Jo Saunders(2) draaien lekker mee in de top van de 7e klasse. Ze liggen goed op schema voor de 2e plaats dat recht geeft op een promotiewedstrijd tegen de nummer 5 uit de 6e klasse. De 3 sterksten moeten ze nog tegen krijgen, dus dat wordt spannend.

JEUGD

Red Stars 2 – MTTV 1, uitslag: 1 – 9

De ruime uitslag in Venray is mooi maar ook verwacht. Red Stars staat stijf onderaan en trad ook nog aan met de zwakste opstelling. Alleen tegen Eline Smeets hadden Piedro Meulendijks(3) en de gebroeders René-Philippe(3) en Pascal-André(2) Wolters het lastig.

 

< terug