Eerste en tweede herenteam doen goede zaken.

Er was geen regulier competitieweekend vanwege de Nederlandse Kampioenschappen. Niettemin speelden team 1 en 2 een inhaalwedstrijd, en niet onverdienstelijk ook.

SENIOREN
MTTV 1 – Geenhoven, uitslag: 7 – 3
De uitwedstrijd ging nog net verloren maar nu werd er een klinkende overwinning behaald tegen het ervaren team uit Valkenswaard. Fons Sanders haalde het beste uit zichzelf naar boven door te winnen van kopman Hans Cox. Tegen de andere twee stugge verdedigers ging hij strijdend ten onder. Voor Rudi was Hans juist een maatje te groot maar won hij wel weer makkelijk zijn andere wedstrijden. Koen Smits won van ze alle drie en ook het dubbel won hij samen met Rudi.

MTTV 2 – Taveres 2, uitslag: 7 – 3
Een belangrijke zege op de studenten uit Eindhoven die ze nu gepasseerd zijn in de poule. Invaller uit de jeugd Piedro Meulendijks won er 2. Sjaak Verbeek verloor 2 keer in de vijfde game maar gelukkig won hij wel in 5 games zijn laatste partij. Invaller Stijn Smits speelde zeer relaxt en hoefde geen game in te leveren. Stijn en Piedro vergrootten de eindoverwinning door in het dubbel met 12-10 in de vijfde game te winnen.

< terug