Eerste en vierde team doen goede zaken

Veldhoven 2 – MTTV 1, uitslag: 1 – 9

Het eerste team stoomt door en loopt dankzij deze ruime overwinning verder uit op de concurrentie. Alleen Marc Box gaf goed tegenstand waar Stijn Smits en Daniël Acatrinei beiden maar net in de vijfde game van wonnen. Pascal-André Wolters had tegen Marc in de vijfde game drie matchpoints maar delfde alsnog met 12-10 het onderspit.

Bergeijk 5 – MTTV 3, uitslag: 9 – 1

Thuis werd van Bergeijk nog net verloren maar nu viel de bal te vaak aan de verkeerde kant van het netje. Voor Marc van Happen had er meer ingezeten, hij verloor tweemaal in de vijfde game. Henry Essing en Rianne Sleegers boden goed tegenstand maar kwamen tekort.Marc en Rianne redden de eer door samen het dubbel te winnen. Het wordt flink aanpoten om uit de degradatiezone te komen, het zal tot het eind van de competitie spannend blijven.

MTTV 4 – Veldhoven 15, uitslag: 7 – 3

Alweer de derde overwinning op rijwaardoor het vierde team zich nestelt in de middenmoot van de zevende klasse. Jean-Louis Wolters en Radu Meulendijks bleven makkelijk overeind en behaalden de maximale score. Voor Mao Sheng Ren is het nog wennen omdat ze voor de eerste keer competitie speelt. Er resteren drie wedstrijden in de najaarscompetitie en ze moeten tegen de bovenste drie. Dus zaak om de goede vorm vast te houden.

< terug