Eerste herenteam grijpt laatste strohalm.

MTTV 1 – Irene 4, uitslag: 9 – 1

Samen met Irene uit Tilburg staat ons eerste herenteam onderaan. In de 2e klasse degraderen de laatste twee dus moeten ze nog een team onder zich houden. Een flinke overwinning tegen Irene is daarvoor noodzakelijk.

Rudi Spinner, Koen en Stijn Smits startten in de inhaalwedstrijd voortvarend. In een mum van tijd liepen ze uit naar 4-0 waarbij het dubbel van Rudi en Stijn bijzonder goed verliep. Met name Rudi was goed in vorm, nagenoeg elke aanvalsslag was een punt. Tekenend was zijn 11-3, 11-5 en 11-2 overwinning op Suzanne. Pas bij 8-0 liet Stijn een steekje vallen, maar de ruime zege was al binnen. Ze staan nu slechts 1 puntje onder Stiphout, hun volgende prooi. Op 29 november komen ze elkaar tegen en wacht de belangrijke clash.

 

De overige teams waren vrij en bereiden zich voor op de eindsprint in de najaarscompetitie. Teams 4, 5 en  ons jeugdteam staan er goed voor om kampioen te worden.

Kom aanstaande vrijdagavond of zaterdagmiddag eens kijken naar de competitiewedstrijden, en zie hoe leuk en gezellig de sport is. Of nog beter, kom zelf vrijblijvend een balletje slaan op de dinsdag- of donderdagavond. Op onze website www.mttv72.nl  is alle informatie te vinden.

< terug