Eerste herenteam zet belangrijke stap richting kampioenschap.

Het 1e herenteam deelde met een 9-1 zege een ferme tik uit tegen de kampioensconcurrent uit Veldhoven.

Dubbel Heren 1 Koen Smits en Rudi Spinner tegen Veldhoven.

SENIOREN
MTTV 1 – Veldhoven 4: 9 – 1
Fons Sanders (2 zeges), Koen Smits(3) en Rudi Spinner(3) steken in een goede vorm en lopen dankzij deze onverwachte grote zege op het sterke team uit Veldhoven flink uit waardoor het kampioenschap in de derde klasse al aardig in zicht komt.

Veldhoven 6 – MTTV 2, uitslag: 3 – 7
Ook het tweede team boekte een overwinning op Veldhoven. Patrick Spapens (3), Leon Withoos(2) en Sjaak Verbeek(1) doen goede zaken en settelen zich op een solide derde plaats in de derde klasse.

MTTV 3 – Bergeijk 6, uitslag: 7 – 3
Een ingecalculeerde overwinning op de hekkensluiter. René Konings(3) kwam sterk terug uit een verloren positie tegen de oude rot John Smaling. De jonge Stijn Smits(2) verslikte zich wel in het aparte verdedigingswerk van John. Invaller Keith Saunders(1) had er daarentegen weer geen enkele moeite mee.

Stiphout 7 – MTTV 4, uitslag: 5 – 5
Een gelukje dat Stiphout met een invaller moest spelen, waardoor Henry Essing(2), Keith Saunders(1) en Rianne Sleegers(2) vijf belangrijke punten binnenhaalden. Ze blijven hierdoor mooi uit de degradatiezone, maar het blijft spannend.

Bergeijk 8 – MTTV 5, uitslag: 5 – 5
Peter van der Velden(1), Kasper Dam(1) en Henk van Oirschot(2) houden dankzij dit gelijke spel aansluiting op de nummer 2 uit Bergeijk. En op de nummer 1 uit Geldrop zitten maar 4 punten verschil. Met de returns voor de boeg heeft ons team dus nog alle kans op een mooi eindresultaat.

Bergeijk 9 – MTTV 6, uitslag: 10 – 0
Met wederom een maximaal verlies lijkt het avontuur in de zesde klasse van korte duur te worden. Ook dit keer kwamen Toine van der Ven, Tom van der Zanden en Niels Kanters er helaas onvoldoende aan te pas. Het is wel een goede leerschool voor het komende seizoen.

JEUGD
MTTV 1 – Bijmaat 1, uitslag: 3 – 7
Het eerste jeugdteam was helaas maar met twee spelers, omdat Jan niet aanwezig kon zijn. Piedro en Leander Meulendijks kwamen maar moeizaam op gang. Toch wisten ze uiteindelijk nog wat punten te scoren. Leander won 1 wedstrijd en Piedro won er 2.

MTTV 2 – Flash 1, uitslag: 4 – 6
Een belangrijke wedstrijd voor het tweede jeugdteam. Ze stonden gelijk met het team uit Flash, dus deze wedstrijd zou bepalen wie de koppositie zou gaan innemen. Het was duidelijk te zien dat de 2 teams aan elkaar gewaagd waren. Radu speelde goed, maar kon helaas geen wedstrijd winnen. Pascal-André brak na de eerste wedstrijd zijn batje, dus moest met een reservebatje gaan spelen. Hij won hier nog 1 wedstrijd mee. René-Philippe was goed in vorm en won al zijn wedstrijden. De koppositie is nu voor Flash, maar daar kan in de tweede helft van de competitie nog vanalles in veranderen.

< terug