Eerste team pakt koppositie in de derde klasse

Eerste team pakt koppositie in de derde klasse.

SENIOREN

MTTV 1 – Flash 4, uitslag: 9 – 1

Met een klinkende overwinning op promovendus Flash uit Eindhoven pakken Rudi Spinner (3 zeges), René-Philippe Wolters(3) en Stijn Smits(2) de koppositie in de 3e klasse. Slechts 2 wedstrijden werden in 3 games beslist, dus Flash gaf behoorlijk tegenstand. Het team heeft de ambitie om terug te keren naar de 2e klasse en ligt zo prima op schema.

MTTV 2 – Geenhoven 1, uitslag: 5 – 5

Tegen de oude rotten uit Valkenswaard was de jeugdige Piedro Meulendijks(0) nog niet opgewassen, maar dat komt wel goed. Leon Withoos(3) en Joost Poppelaars(2) hebben daarentegen vaker met dat ‘noppen’ bijltje gehakt zodat er een keurig gelijkspel uitkwam.

MTTV 3 – Deurne 3, uitslag: 4 – 6

Tegen het sterke Deurne vier punten binnenhalen is een prima prestatie. Jan Lauret(2) smashte er lustig op los terwijl Sjaak Verbeek(1) verdedigend de tegenstanders probeerde te verschalken. Allrounder Pieter van Aerle(1) maakte het tafeltennisplaatje compleet.

MTTV 4 – Renata 5, uitslag: 3 – 7

De uitslag was in principe al vooraf bekend want Keith Saunders, Rianne Sleegers en Elice van de Bogaert zijn niet opgewassen tegen 2 veel sterkere spelers maar wel tegen een veel zwakkere speelster.

Budilia 4 – MTTV 5, uitslag: 9 – 1

De uitslag is geflatteerd, Kasper Dam(0) verloor met 11-9 in de 5e game, Radu Meulendijks(0) zelfs met 14-12 in de 5e game. Geert-Jan van Duijnhoven(1) redde in de laatste wedstrijd nog net de eer door met 11-6 ook in de 5e game te winnen. Alle hens aan dek om snel uit de degradatiezone te komen.

Budilia 7 – MTTV 5, uitslag: 2 – 8

Ons 5e team behaalde in Budel een beter resultaat. Niels Kanters is in topvorm en bleef ongeslagen. Samen met Jo Saunders(2), Toine van der Ven(2) en het gewonnen dubbel van Niels en Jo zorgen ze ervoor dat ze meedraaien in de top van de 7e klasse.

< terug