Eindelijk weer tafeltennissen

Het is al een hele tijd geleden dat we hebben kunnen tafeltennissen en ik denk dat we dit allemaal wel een beetje gemist hebben. We hopen dat jullie allemaal gezond zijn gebleven en op een andere manier je conditie op peil hebben kunnen houden. Het lijkt er nu toch echt op dat we op korte termijn weer kunnen gaan tafeltennissen.

In de persconferentie van gisteravond is bekend gemaakt dat het binnen sporten weer mogelijk is vanaf woensdag 19 mei, onder de voorwaarde dat het aantal IC- en ziekenhuisopnames verder daalt. Maandag 17 mei wordt de definitieve beslissing genomen. 

Dat is voor ons ook goed nieuws, want dan kunnen we ook weer in sporthal De Weijer terecht om te tafeltennissen. We hebben op de volgende dagen de zaal ter beschikking:

  • Dinsdagavond van 19:00u tot 22:00u, voor het eerst weer op dinsdag 25 mei. Hiervoor geldt de bijgevoegde groepsindeling. Als voor jou een andere tijd beter uitkomt dan waar je nu staat ingedeeld, laat het dan even weten. 
  • Woensdagmiddag van 14:00u tot 15:30u voor de recreantengroep, voor het eerst weer op woensdag 26 mei. Iedereen dient zich minimaal de avond ervoor aan te melden bij Willy de Vaan
  • Donderdagavond van 19:30u tot 21:30u, voor het eerst weer op donderdag 20 mei. Iedereen dient zich minimaal de avond ervoor aan te melden bij René-Philippe Wolters. Indien het aantal aanmeldingen te groot wordt, zullen we de avond splitsen in 2 groepen van 1 uur.

Binnen de sporthal gelden nog wel een aantal regels:

  • In de publiek toegankelijke ruimtes van de sporthal dien je een niet-medisch-mondkapje te dragen.
  • Sportkantines, douches en kleedkamers zijn gesloten.
  • Gebruik de openbare toiletten in de centrale hal zo min mogelijk.
  • Blijf thuis als je klachten hebt.

Op de website is het volledige Corona Protocol van MTTV ’72 te lezen.

Je kunt ervanuit gaan dat als er maandag groen licht wordt gegeven er vanaf donderdag 20 mei weer kan worden getafeltennist. Mocht er maandag toch een ander besluit worden genomen, dan krijgen jullie later weer bericht.  

We hopen jullie allemaal snel weer te zien.

< terug