Er zijn prachtige wedstrijden gespeeld, helaas zonder publiek

ATTC 1 – MTTV 1, uitslag: 5 – 5

Na een bloedstollende avond eindigde de topper in Aarle-Rixtel in een gelijkspel. De spanning was te snijden want beide teams hebben kans om kampioen te worden. Stijn Smits, Rudi Spinner en Pascal-André Wolters kwamen op een 4-1 achterstand maar daarna wisten ze toch nog de stand gelijk te trekken. Stijn bleef met pijn en moeite ongeslagen, Rudi verloor verrassend alleen van de goed spelende invaller Johan Voorhout. Pascal bleef dit keer helaas puntloos. Om kampioen te worden moet de laatste wedstrijd tegen Bergeijk met groot verschil gewonnen worden.

MTTV 2 – Deurne 2, uitslag: 3 – 7

Tegen de koploper met slechts twee spelers is een kansloze missie. Toch bleef het verlies redelijk beperkt omdat René-Philippe Wolters knap twee partijen won en Fons eentje. Volgende week tegen hekkensluiter Veldhoven zijn 5 punten genoeg om in de derde klasse te blijven. De vorige keer was dat tegen Veldhoven gelukt, dus het team gaat met vertrouwen de wedstrijd tegemoet.    

Bergeijk 6 – MTTV 3, uitslag: 7 – 3

Net als bij het eerste team werd er op het scherpst van de snede gespeeld. Slechts 2 wedstrijden werden in 3 games gespeeld waaruit blijkt dat ze aan elkaar gewaagd waren. Elice van de Bogaert en Keith Saunders wonnen in 5 games het dubbelspel, Henry Essing en Keith wonnen daarna alleen nog van de stug verdedigende John Smaling.

MTTV 4 – ATTV 4, uitslag: 3 – 7

In Asten werd nog gelijk gespeeld maar de return in Mierlo ging helaas verloren. Miep van Meijl, Dick Büthker en Toine van der Ven wonnen alleen van Yvonne Wassink.  Volgende week tegen Uden zal een paar punten voldoende zijn om van de laatste plaats weg te blijven, en dat gaat ze zeker lukken.

< terug