Geen overwinningen maar wel prima resultaten

ATTC 1 – MTTV 1, uitslag: 5 – 5

Tegen medekoploper uit Aarle-Rixtel en zonder kopman Daniël had het team vooraf al voor een gelijkspel getekend. Pascal-André Wolters en Stijn Smits wonnen allebei twee wedstrijden, alleen William Vlamings was duidelijk te sterk. De niet helemaal fitte Rudi Spinner (0) had deze keer niet veel in de pap te brokkelen. Het team staat nu drie punten los en kan de voorsprong volgende week in Tilburg tegen het zwakkere TIOS vergroten. Kortom, ze liggen op schema voor het kampioenschap in de tweede klasse.

MTTV 2 – Valkenswaard 3, uitslag: 5 – 5

Het tweede team behaalde een uitstekend gelijkspel tegen koploper Valkenswaard. Ze startten brutaal met een 3-0 voorsprong waarna het dubbel van Fons Sanders en René-Philippe Wolters maar net met 6-11 in de vijfde game verloren ging. Fons en René-Philippe wonnen ieder 2 wedstrijden en Joost Poppelaars 1. Volgende week in Tilburg staat een belangrijke wedstrijd op stapel om ruim afstand te nemen van de onderste plaats in de derde klasse.

Veldhoven 13 – MTTV 3, uitslag: 5 – 5

Het gelijke spel tegen Veldhoven is op zich goed, maar om uit degradatiegevaar te komen hadden er eigenlijk meer punten gehaald moeten worden. Rianne Sleegers(2 zeges) won knap van de sterke Elisabeth Noordanus. Henry Essing (2) won na een spannende strijd van Frans Cramm. Keith Saunders (1) haalde het vijfde punt binnen. Alle teams in de poule staan dicht bij elkaar dus het kan nog alle kanten op. Zaak om voor elk punt extra hard te strijden.

Budilia 6 – MTTV 4, uitslag: 6 – 4

Het team uit Budel staat bovenaan dus is een klein verlies helemaal niet slecht.Debutant Erik Verhagen (0) werd gedurende de avond steeds sterker en verloor zijn laatste wedstrijd maar net met 11-9 in de vijfde game. Miep van Meijl (2) maakte het helemaal spannend en won met 12-10 in de vijfde game van Anita Klooster. Haar dubbel met Jean-Louis Wolters (2) werd dan weer met 12-10 in de vijfde verloren. Al met al was het genieten in Budel met al die spannende wedstrijden.  

Dus kom gerust eens kijken, of nog beter: Kom gezellig mee tafeltennissen!  

Keith in actie tegen Veldhoven

< terug