Geslaagd scholentoernooi bij MTTV ’72

Op vrijdagmiddag 1 april 2022 organiseerde tafeltennisvereniging MTTV ’72 samen met Leef vanwege het 50-jarig jubileum een speciaal scholentoernooi.

Als voorbereiding op het toernooi verzorgde MTTV ’72 de afgelopen weken voor basisschoolklassen van ’t Schrijverke uit Mierlo een tafeltennis-gymles. In deze gymles werd door de vereniging aan de kinderen van groep 6, 7 en 8 de basisslagen van het tafeltennis geleerd.

Op vrijdagmiddag 1 april stond een groep van 13 kinderen om 14:00 al enthousiast klaar om deel te nemen aan het toernooi. Er werd gespeeld in een zeskamp en een zevenkamp. Het was goed te zien dat sommige kinderen al geoefend hadden als voorbereiding op het toernooi. 

Na een aantal wedstrijden was er een korte pauze met fruit, gesponsord door Natuurlijk van der Leest. Na de pauze volgden nog veel leuke wedstrijden. Er zaten veel ouders langs de kant om hun kinderen aan te moedigen. Na de poule-wedstrijden werden kruisfinale gespeeld, zodat er uiteindelijk een winnaar naar voren kwam.

Omstreeks kwart voor 4 was de strijd gestreden en werden de bekers uitgereikt aan de prijswinnaars. Jari van ‘t Schrijverke werd eerste, Jelle van Puur Sang wist de tweede plaats te bemachtigen en Sven van Puur Sang werd derde. De winnaars kregen een beker en alle deelnemers kregen een bidon met opdruk van het jubileum-logo van MTTV ’72. Het was een geslaagde eerste jubileumactiviteit. Op 24 april staat de volgende activiteit alweer op het programma: het oudleden-toernooi. Alle leden en niet-leden zijn uitgenodigd om deel te nemen aan dit toernooi.

De deelnemers van het scholentoernooi
Vlnr: Sven van Puur Sang werd derde, Jari van ‘t Schrijverke werd eerste, Jelle van Puur Sang werd tweede.
Fruit van Natuurlijk Van der Leest

< terug