Gratis Tafeltennis Clinic

MIERLO – De zomervakantie is in aantocht en wat is er leuker dan in de vakantie op de camping te tafeltennissen tegen leeftijdsgenootjes. Wil je de winnaar worden op de camping, kom dan vantevoren oefenen bij tafeltennisvereniging MTTV ’72.

De tafeltennisvereniging uit Mierlo, MTTV ’72, gaat komende weken de Mierlose basisscholen langs met batjes en balletjes om de jeugd de eerste beginselen van het tafeltennis te leren. Tijdens de pauzes zullen de buitentafels op het speelplein van de school gebruikt worden om met z’n allen rond de tafel te doen. Er zullen vanuit MTTV ’72 twee begeleiders zijn om tips te geven.

Voor alle jeugd die dan nog extra training wil, wordt er op woensdag 20 juni en vrijdag 22 juni in Sporthal de Weijer van 14.00u tot 15.00u een tafeltennis clinic gegeven door een gediplomeerd trainer. Deelname aan deze 2 middagen is gratis en toegankelijk voor alle jeugd van 9 tot 15 jaar.

Heb je ook interesse in de tafeltennissport, kom dan vrijblijvend eens kijken op dinsdagavond om 20:00u in Sporthal de Weijer. Meer informatie over de trainingstijden en de vereniging kun je vinden op deze website.

< terug