Halverwege de competitie staan onze teams er goed voor.

SENIOREN

MTTV 1 – Return Oss 3, uitslag: 6 – 4

Rudi Spinner (3 zeges), Kevin van den Eeden(1) en René-Philippe Wolters(1) behaalden een belangrijke overwinning op hun rivaal uit Oss. Ze laten zowel Unicum uit Geldrop als Oss onder zich waardoor ze halverwege de competitie in een prima positie verkeren om zich te handhaven in de 2e klasse.

Budilia 2 – MTTV 2, uitslag: 9 – 1

Een pijnlijk verlies voor Leon Withoos en Fons Sanders, al had Budilia wel de sterkste spelers opgesteld. Ze mogen zich overigens wel gelukkig prijzen dat invaller Jan Lauret tegen de veel sterker geachte Noud Beerten de eer redde. Ons team valt door dit verlies terug naar de derde plaats, al is dat in de 3e klasse niet eens zo slecht.

MTTV 3 – Flash 6, uitslag: 6 – 4

Door de kleine overwinning op Flash uit Eindhoven versterkt team 3 zijn derde positie in de 4e klasse. De jeugdige spelers Jan Lauret en Pascal-André Wolters wonnen ieder 2 wedstrijden, Pieter van Aerle(1) verloor verrassend van Henk van den Tillaart. Hij pakte wel fraai samen met Pascal-André het dubbel.    

Veldhoven 14 – MTTV 4, uitslag: 3 – 7

Henry Essing(3), Elice van de Bogaert(2) en Keith Saunders(2) bonden ook Veldhoven aan hun zegekar. Met name Henry is in vorm, hij won knap van de sterke Marcel van Iersel. Concurrent Valkenswaard verloor verrassend van Budilia, dus team 4 stoomt vrolijk door richting kampioenschap. Ze staan maar liefst 11 punten los.  

TTV Maashorst 4 – MTTV 6, uitslag: 9 – 1

In Uden kregen Tom van de Zanden, Jo Saunders en Miep van Meijl de deksel lelijk op hun neus. Tom begon goed met winst op invaller Erik van der Ven, maar daarna werden in sneltreinvaart onze spelers aan de kant gezet. Wonden likken en vooruit kijken, ze zijn nog steeds in de race voor de tweede plaats in de 7e klasse.

< terug