Het 4e team pakt de koppositie, jeugdteam poetst de tegenvaller van vorige week weg

JEUGD

MTTV 1 – Hotak ‘68: 7 – 3

Na het tegenvallende verlies van vorige week heeft ons jeugdteam de rug gerecht en een ruime overwinning behaald op het team uit Hoogerheide. Piedro Meulendijks(3), zijn broer Leander(2) en Pascal-André Wolters(2) maken een flinke sprong in de Junioren Hoofdklasse.

SENIOREN

MTTV 4 – Taverbo 8, uitslag: 9 – 1

Dankzij deze monsterscore op Boxtel pakt het 4e team de koppositie in de 6e klasse. Henry Essing en Keith Saunders bleven ongeslagen. Rianne Sleegers stond met 2-1 in games voor, maar verloor alsnog na 2 keer een krappe 12-10 verlies. Niet getreurd, het team heeft dankzij de 9-1 een goede start in de competitie gemaakt.

Irene 4 – MTTV 1, uitslag: 3 – 7

Een wedstrijd die nu al gewonnen moest worden om uit de gevarenzone te blijven. Na een 2-0 achterstand kwam het alsnog goed voor Rudi Spinner (2 zeges), Stijn(2) en Koen Smits(2). Het dubbel van Rudi en Stijn maakte de 7 belangrijke punten compleet.

MTTV 2 – Veldhoven 5, uitslag: 2 – 8

Voor Sjaak Verbeek(0), Joost Poppelaars(1) en Wim Hees(1) waren de ervaren spelers uit Veldhoven te sterk, maar er had meer in gezeten. Zo speelde Wim erg goed tegen Bart Luykx en verloor maar net met 11-9 in de vijfde game.

Valkenswaard 6 – MTTV 5, uitslag: 5 – 5

Geert-Jan van Duynhoven maakte het verschil, hij haalde 3 van de 5 punten binnen. Kasper Dam en Peter van der Velden harkten ieder 1 punt binnen door winst op Ton Beerens. Belangrijke punten in deze spannende competitie.

MTTV 6  – Meppers 4, uitslag: 7 – 3

Een uitstekende prestatie van Jo Saunders(2), Tom van der Zander(2) en Niels Kanters(2) tegen het team uit Heeze. Met name knap dat ze alle drie wonnen van de sterke tegenstander Maurice Cocquyt. Dankzij deze zege draaien ze mee in de top van de 7e klasse.

< terug