Het eerste en vierde team boeken nuttige overwinningen

MTTV 1 – Valkenswaard 2, uitslag: 9 – 1

Er moest een ruime overwinning behaald worden om aan kop te blijven van de tweede klasse en dat is ternauwernood gelukt. De uitslag is namelijk geflatteerdwant Pascal-André Wolters moest driemaal tot het uiterste gaan om alsnog te winnen. Tegen Jan Cox werd het zelfs 18-16 in de beslissende vijfde game. Patrick Spapens verloor zijn eerste wedstrijd tegen Jan maar gelukkig herpakte hij zich snel en won zijn andere twee partijen. Stijn Smits bleef dit keer makkelijk ongeslagen.

MTTV 3 – Unicum 8, uitslag: 2 – 8

Tegen de koploper uit Geldrop kwamen Henry Essing, Keith Saunders en Elice van de Bogaert op een 8-0 achterstand en zag het er somber uit. Keith won vervolgens in de ultieme vijfde game met 11-9 van Helmut Zahn en Henry won na een 1-1 tussenstand met 17-15 en 12-10 van Wouter de Koning. De eer was dus met moeite gered, maar er zal meer moeten gebeuren om degradatie te voorkomen.

Een en Twintig 7 – MTTV 4, uitslag: 4 – 6

In Beek en Donk behaalde ons vierde team een keurige overwinning op Een en Twintig. Kopman Tom van der Zanden deed gelukkig weer mee en won prompt al zijn wedstrijden. Ook Dick Büthker was goed in vorm en won vrij makkelijk 2 wedstrijden, hij verloor alleen na een spannende pot van Christi Eekels. Miep van Meijl bood goed tegenstand maar had mogelijk nog wat last van haar handblessure. Dankzij deze nuttige zege handhaven ze zich in de middenmoot van de zevende klasse.

< terug