Het eerste herenteam met Wim Hees, Fons Sanders, Koen Smits en Rudi Spinner is kampioen geworden in de 3e klasse!

SENIOREN

MTTV 1Renata 4: 7 – 3

Nog een wedstrijd te gaan maar tegen nummer 2 uit Eindhoven werd het kampioenschap al binnengehaald. Rudi Spinner en Koen Smits bleven ongeslagen, Fons Sanders zat er telkens dichtbij. Het kampioenschap is voor de jeugd, het team maakt voor hen plaats zodat zij in de 2e klasse kunnen spelen.

Stiphout 3 – MTTV 2, uitslag: 4 – 6

Over jeugd gesproken, invaller Stijn Smits liet zien dat hij klaar is voor de 2e klasse. Tegen Stiphout pakte hij de volle winst. Patrick Spapens (2 zeges) en Leon Withoos(1) zorgden voor de eindoverwinning en de 2e plaats in de 3e klasse. Volgende week kunnen ze tegen hekkensluiter Veldhoven de 2e plaats veilig stellen.

Valkenswaard 3 MTTV 3, uitslag: 2 – 8

Dankzij deze overwinning is de 2e plaats in de buurt gekomen. Ook hier laat de jeugd hun klasse zien. Jan Lauret(2), Stijn(3) en hun dubbel leverden al 6 punten op. De goed spelende Pieter van Aerle nam 2 punten mee naar huis.

Budilia 6 MTTV 4, uitslag: 6 – 4

Er had veel ruimer gewonnen moeten worden om de promotie-degradatie wedstrijd te voorkomen. Henry Essing(2), Elice van de Bogaert(1) en Rianne Sleegers(1) hebben er hard voor gestreden waarbij ze 3 keer in de 5e game verloren.

MTTV 5 – Budilia 8, uitslag: 9 – 1

Budel staat onderaan, dus een ruime overwinning was verwacht. Henk van Oirschot en Geert-Jan van Duijnhoven wonnen al hun wedstrijden. Invaller Niels Kanters won er netjes 2.

MTTV 6 – Veldhoven 14, uitslag: 3 – 7

De laatste wedstrijd van Tom van der Zanden(1) was de mooiste. Tom kwam na 1-2 in games terug met goed aanvallend spel. Toine van de Ven(1) en het dubbel met Niels(0) maakte het verlies dragelijk, maar degradatie naar de 7e klasse is wel een feit geworden.

JEUGD

Red Stars 3 – MTTV 1: 6 – 4

In de degradatiepoule van Landelijk C lijkt ons team voorlaatste te eindigen. In Venray bleef het verlies beperkt omdat Piedro Meulendijks(2), Jan Lauret(1) en Leander Meulendijks(1) flink tegenstand boden.

MTTV 2 – Unicum 1, uitslag: 9 – 1

Radu Meulendijks(2), Pascal-André(3) en René-Philippe Wolters (3) benaderen dankzij de winst op Geldrop koploper Flash op 3 punten, waardoor de laatste wedstrijd tegen Flash om het kampioenschap gaat. Er moet dan wel met 7-3 gewonnen worden.

< terug