Het wordt enorm spannend in de laatste competitieronde, maar team 4 is al kampioen!

SENIOREN
MTTV 4 – Veldhoven 15, uitslag: 9 – 1
Rianne Sleegers, Henry Essing en Elice van de Bogaert lieten zien dat ze in de 5e klasse thuis horen. Alleen Elice liet in het begin een steekje vallen maar voor de rest waren ze duidelijk sterker dan Veldhoven. Samen met Keith Saunders zijn ze met nog 1 wedstrijd te gaan al 15 punten los van de rest en zijn dus dik kampioen geworden in de 6e klasse. Gefeliciteerd!

OTTC 1 – MTTV 1, uitslag: 10 – 0
Een enorme domper voor het 1e team tegen de voormalige eerste klassers uit Oss. Rudi Spinner en Koen Smits kwamen er niet aan te pas, Stijn Smits bood meer tegenstand maar trok ook aan het kortste eind. Degradatie naar de 3e klasse komt akelig dichtbij.

Flash 4 – MTTV 2, uitslag: 4 – 6
Leon Withoos is man of the match met 3 zwaarbevochten zeges. Patrick Spapens met 2 zeges en hun dubbel zorgden voor de eindoverwinning. Joost Poppelaars bleef dit keer met lege handen staan. Volgende week kunnen ze 2e worden in de 3e klasse als ze ruim winnen tegen de kampioen Bergeijk. Dat wordt een hele klus.

Flash 6 – MTTV 3, uitslag: 4 – 6
René-Philippe Wolters (3 zeges), Pieter van Aerle(2) en Jan Lauret(0) achterhaalden nummer 2 Flash uit Eindhoven waardoor ook zij de 2e plaats veilig kunnen stellen tegen de kampioen Unicum uit Geldrop. Ook dat is een pittige uitdaging.

MTTV 5 – Veldhoven 16, uitslag: 4 – 6
Geert-Jan van Duijnhoven (1), Radu Meulendijks(1) en Kasper Dam (2) zouden kampioen zijn geworden als ze met 7-3 hadden gewonnen, maar nu zijn ze afhankelijk van wat nummer 2 ATTC uit Aarle-Rixtel in hun laatste wedstrijd gaat presteren. Als ATTC niet verder komt dan 7-3 winst is ons team alsnog kampioen. Nagelbijten dus.

MTTV 6 – Een en Twintig 7, uitslag: 6 – 4
Een keurige overwinning van Toine van der Ven(3), Tom van der Zanden(2) en Jo Saunders(1) op het team uit Beek en Donk. Ze zijn al minimaal 3e in de 7e klasse en daar kunnen ze zeer tevreden mee zijn.

JEUGD
MTTV 1 – Taverbo 1, uitslag: 9 – 1
Een fantastisch goede prestatie van Piedro Meulendijks(3), René-Philippe Wolters(3) en Pascal-André Wolters(2) tegen de koploper uit Boxtel waardoor ze in de laatste wedstrijd tegen Stiphout het zelf in de hand hebben om kampioen in de Hoofdklasse te worden. En dan spelen ze volgend jaar op landelijk niveau.

< terug