Het wordt voor onze teams steeds spannender

Een en Twintig 1 – MTTV 1, uitslag: 3 – 7

Thuis werd nog met 10-0 van Een en Twintig gewonnen, maar in Beek en Donk deed hun sterkste speler Jordi Kivits mee. Dankzij een tactisch en technisch weergaloze partij won Stijn Smits van Jordi. De derde en vierde game werden nog ruim door Stijn verloren, maar hij herpakte zich en speelde de laatste game dichter bij de tafel. Een detail kan het verschil maken. Rudi Spinner (2 zeges) en Pascal-André Wolters (2) hebben ook prima gespeeld, alleen hun dubbel en enkels tegen Jordi gingen verloren.

Return Oss 2 – MTTV 1, uitslag: 3 – 7

Meteen de dag erna moest ons eerste team spelen in Oss. Slechts 1 wedstrijd werd in 3 games gespeeld en dat zegt genoeg: Lastige tegenstanders in een lastige omgeving. Hard werken dus, zowel fysiek als mentaal. Rudi en Pascal-André verloren alleen van noppenspeler René van Hintum. Stijn(3) kreeg op het laatst gelukkig het lastige spel van René door en won in de vijfde game. Volgende week de topper thuis tegen OTTC, ook uit Oss. Kom kijken, want het belooft een mooie avond te worden.    

Renata 2 – MTTV 2, uitslag: 7 – 3

In Eindhoven zijn 3 punten door ons team bij elkaar gesprokkeld. De oude rotten van Renata zijn moeilijk te verslaan. Fons Sanders is nog steeds goed in vorm en haalde 2 punten voor ons team binnen. Weliswaar in 5 games, maar zeker verdiend. Leon Withoos had een moeilijke avond, al kent hij de zaal van binnen en buiten. René-Philippe Wolters won erg knap in 3 games van Hans Hofman. Volgende week het cruciale duel thuis tegen ATTC om uit de degradatiezone te geraken. Dus kom ook voor deze wedstrijd zeker kijken en aanmoedigen! 

Veldhoven 13 – MTTV 3, uitslag: 3 – 7

Ons derde team heeft een zeer belangrijke stap richting het kampioenschap gezet door concurrent Veldhoven aan de kant te zetten. Henry Essing was Man of the match door ongeslagen te blijven. De laatste wedstrijd tegen Peter van Tuijl kwam Henry knap terug van een 2-1 achterstand. Rianne Sleegers verloor pas voor de eerste keer in de competitie een wedstrijd. Keith won er eentje. Ze staan maar liefst 10 punten los van Veldhoven, dus de champagne kan koud gezet worden. 

< terug