In een gezellige ambiance werd flink gestreden om de punten.

SENIOREN

MTTV 1 – Budilia 1, uitslag: 3 – 7

René-Philippe Wolters en Stijn Smits beten tegen de kampioenskandidaat in het stof. Rudi Spinner hield het team overeind door 2 individuele overwinningen en samen met Stijn het dubbel te winnen. Hierdoor maken ze volgende week in de laatste wedstrijd van de competitie tegen Oss nog kans om in de tweede klasse te blijven. Het is erop of eronder. 

Geenhoven 1 – MTTV 2, uitslag: 7 – 3

In Valkenswaard hadden Leon Withoos (1 zege), Fons Sanders(1) en invaller Jan Lauret(1) een lastige avond. Fons speelde knap tegen allrounder Hans Cox maar trok net aan het kortste eind. Degraderen doet het team niet meer en als het een beetje meezit eindigen ze op de derde plaats in de derde klasse.

MTTV 3 – Bergeijk 6, uitslag: 10 – 0

Vorige week nog flink verloren van de koploper, nu dikke winst op de hekkensluiter. Pieter van Aerle, Sjaak Verbeek en Pascal-André Wolters kregen de winst niet cadeau, de helft van de wedstrijden werd met minimaal verschil gewonnen. Niettemin staat het team op een mooie tweede plaats in de vierde klasse.    

Budilia 5 – MTTV 4, uitslag: 2 – 8

Omdat het vierde team al kampioen is werden ze door het sympathieke Budelseteam ontvangen met een bloemetje. Rianne Sleegers en Elice van de Bogaert bleven redelijk makkelijk ongeslagen, Keith Saunders feliciteerde tweemaal de tegenstander. Ze staan inmiddels 23 punten los van de rest dus een terechte kampioen. 

MTTV 5 – JCV 8, uitslag: 6 – 4

JCV staat bovenaan in de zesde klasse,dus een knappe prestatie van team 5. Met name Geert-Jan van Duijnhoven was op dreef, hij tikte alle drie de tegenstanders van tafel. Zijn dubbel met Kasper Dam sleepte hij ook binnen. Kasper Dam voegde 2 punten bij het totaal. Derde man Jeffrey Brunselaar won knap zijn eerste game in de competitie. Het gaat goed vooruit!

< terug