In het afgelopen weekend werden de punten met moeite bij elkaar gesprokkeld.

Er is flink gestreden tegen zware tegenstanders, dus er waren mooie wedstrijden te zien.

SENIOREN
Taveres 2 – MTTV 2, uitslag: 4 – 6
Een kleine overwinning op de studenten in Eindhoven. Patrick Spapens(2 zeges), Leon Withoos(2) en invaller Piedro Meulendijks(1) kregen de punten niet cadeau. Ze blijven wel netjes in de middenmoot van de derde klasse.

MTTV 3 – Unicum 6, uitslag: 4 – 6
Alleen Stijn Smits haalde de punten binnen, waaronder het dubbel met Jan Lauret. René Konings en Jan zaten wel vaak bij een overwinning, maar de bal viel op het laatst telkens net in het voordeel van Geldrop.

MTTV 4 – ATTC 3, uitslag: 2 – 8
De tegenstanders uit Aarle-Rixtel waren sterker, maar het had best een minder grote uitslag mogen zijn voor Henry Essing(1), Keith Saunders(1) en Elice van de Bogaert(0). Maar liefst 3 wedstrijden werden verloren met minimaal verschil.

Unicum 10 – MTTV 5, uitslag: 6 – 4
Bij Peter van der Velden(1), Kasper Dam(2) en Henk van Oirschot(1) viel het balletje gelukkig wel een paar keer de goede kant op, anders hadden ze een flink verlies moeten incasseren. Vermeldenswaardig is de knappe zege van Kasper op Chris Worms.

Deurne 5 – MTTV 6, uitslag: 10 – 0
Het doek is nagenoeg gevallen voor Twan van der Zanden, Jo Saunders en Toine van der Ven. Deurne loopt nu erg ver uit op ons zesde team en het wordt erg lastig ze nog in te halen.

JEUGD
MTTV 1 – Red Stars 3, uitslag: 3 – 7
Er is hard gestreden tegen het team uit Venray, maar uiteindelijk konden Jan Lauret, Piedro en Leander Meulendijks alleen van Bart Arts winnen. Door dit verlies staan ze nu op de zevende plaats in de Landelijk C competitie.

MTTV 2 – Flash 2, uitslag: 7 – 3
Het ziet er naar uit dat het 2e team op de 2e plaats zal gaan eindigen. Radu Meulendijks(1), Pascal-André(2) en René-Philippe(3) Wolters behaalden een keurige overwinning op het team uit Eindhoven.

< terug