Matige start voor de teams van MTTV ’72

SENIOREN

Return Oss 2 – MTTV ’72 1: Stand 8-2

Het eerste team kon helaas maar met tweeën spelen en stond daardoor al met 3-0 achter. Rudi won 2 wedstrijden, Stijn kwam niet tot scoren.

Geenhoven 1 – MTTV ’72 2: Stand 7-3

Het tweede team speelde tegen de ervaren materiaalspelers van Geenhoven. Pascal-André won 2 wedstrijden, René-Philippe won helaas niets. Fons maakte het derde punt

Veldhoven 10 – MTTV ’72 3: Stand 7-3

Team 3 speelde al op maandag in Veldhoven. Zij hadden maar 2 spelers uit het eigen team. Rianne deed mee als invaller. Zij won 1 wedstrijd. Sjaak won 2 wedstrijden. Pieter speelde 2 vijf-setters die helaas net verloren werden.

MTTV ’72 4 – Taveres 2: Stand 5-5

Team 3 is gepromoveerd naar de 5e klasse en moest meteen tegen het goede team van Taveres. Bij Elice had de periode van rust haar goed gedaan. Ze won knap 2 wedstrijden. Rianne en Henry wonnen ook ieder 1 wedstrijd en samen de dubbel.

MTTV ’72 5 – Budilia 6: Stand 3-7

Voor Patrick was het zijn eerste competitiewedstrijd bij MTTV ‘72. Hij wist 1 set te winnen, maar een wedstrijd lukte helaas nog niet. Toine en Miep wonnen ieder 1 wedstrijd en hun dubbel samen werd ook gewonnen.

JEUGD

Never Despair 7 – MTTV ’72 1: Stand 8-2

Het was de eerste competitie-wedstrijd voor de jeugdleden van MTTV ’72. Max van de Vall, Axel van den Dungen, Senna Seggelink en Storm Achttienribbe spelen dit voorjaar in de starterscompetitie. De eerste wedstrijd speelden Max, Axel en Senna tegen Never Despair uit Den Bosch. Max won knap 2 wedstrijden. Axel en Senna speelden goed, maar wonnen nog geen wedstrijd.

< terug