Met 4 spannende thuiswedstrijden was het vrijdagavond genieten in de Weijer

SENIOREN

MTTV 1 – Stiphout 4, uitslag: 5 – 5

Net als in Helmond eindigde de wedstrijd tegen Stiphout in een gelijkspel. Rudi Spinner en Stijn Smits verloren alleen van Arthur van de Bosch. René-Philippe Wolters kwam helaas net tekort. De 1e plaats hebben ze af moeten staan aan Budel maar er is voldoende tijd om dat recht te zetten.

MTTV 2 – Flash 3, uitslag: 4 – 6

Joost Poppelaars raakte meteen geblesseerd en kon daardoor slechts 1 keer winnen. Fons Sanders (1) en Piedro Meulendijks(2) zorgden voor een bescheiden verlies waardoor ze 2e blijven in de 3e klasse.

MTTV 3 – ATTV 1, uitslag: 1 – 9

Geen schijn van kans tegen de Astenaren. Met moeite werd hier en daar slechts een game gewonnen door Wim Hees, Jan Lauret en Sjaak Verbeek. Sjaak redde wel de eer tegen de jeugdige Niels dankzij zijn fraaie effectballen ver achter de tafel.

MTTV 4 – Stiphout 7, uitslag: 5 – 5

Ook ons 4e team speelde gelijk tegen Stiphout maar wel met meer moeite. Maar liefst 3 wedstrijden werden met 11-9 in de 5e game in hun voordeel beslist. Een knap resultaat maar het helpt Keith Saunders(2), Elice van de Bogaert(2) en Rianne Sleegers(0) vooralsnog niet om van de laatste plaats te komen.

ATTV 4 – MTTV 6, uitslag: 3 – 7

Niels Kanters en Toine van der Ven bleven in Asten ongeslagen terwijl Jo Saunders tot twee keer toe net naast de winst greep. Dankzij deze fraaie overwinning blijven ze op een keurige 2e plaats staan in de 7e klasse en houden ze uitzicht op een promotiewedstrijd naar de 6e klasse.

JEUGD

MTTV 1 – TIOS 2, uitslag: 6 – 4

Tegen het altijd lastige TIOS uit Tilburg behaalde ons 1e jeugdteam een keurige overwinning. Piedro Meulendijks steekt in een prima vorm en bleef ongeslagen. Pascal-André Wolters(2 zeges) en Leander Meulendijks(1) wonnen knap van Sem Keijsers.

< terug