Met drie gevoelige nederlagen moet MTTV flink aan de bak

MTTV 1 – Unicum 2, uitslag: 4 – 6

De derby tegen Geldrop eindigde in een nipt verliesal had de eindstand net zo goed andersom kunnen zijn. Pascal-André Wolters verloor namelijk met 2 punten verschil in de vijfde game van Petro van den Bosch. En zo verloor hij ook samen met Daniël Acatrinei het dubbel. Daniël bleef verder ongeslagen, Stijn Smits sleepte het vierde punt binnen tegen verdediger Marinjo van Happen. De unieke situatie is ontstaan dat ons team samen met 3 andere teams met gelijk aantal punten bovenaan staat. De returns gaan nu van start dus alles is mogelijk. Door nog intensiever te trainen ligt het kampioenschap binnen bereik.

Belcrum 9 – MTTV 2, uitslag: 6 – 4

Het tweede team stelde teleur in Breda. Ze stonden met 4-2 voor en daarna verloren ze de resterende vier wedstrijden. Invaller Fons Sanders won knap van Rene Bode, Rudi Spinner won 2 partijen en het dubbel met Joost Poppelaars. Meer zat er voor ons team niet in. Ondanks dat ze een plaatsje in het klassement zakken blijven ze in de middenmoot van de derde klasse. Het is wel oppassen geblazen want de degradatiezone komt dichterbij.  

Stiphout 5 – MTTV 4, uitslag: 8 – 2

Ook het vierde team leed een gevoelige nederlaag. In Helmond haalde Rob Toll de twee punten binnen, tegen de ervaren Ton Willems verloor hij met minimaal verschil in de vijfde game. Hier en daar wisten Henry Essing en Rianne Sleegers een game te pakken maar de tegenstanders waren duidelijk te sterk. In de returnwedstrijden moet er echt een tandje bij om de promotie-degradatie wedstrijd te voorkomen.

< terug