Met nog 2 speelrondes te gaan wordt het voor menig team erg spannend.

Team 1 kan volgende week kampioen worden. Teams 2, 3 en 2e jeugdteam zijn veilig. De rest moet flink de bak voor lijfsbehoud.

SENIOREN
Flash 3 – MTTV 1, uitslag: 3 – 7
Tot 3-3 leek het een moeizame avond te worden, maar daarna liep het team toch nog uit naar een ruime zege. Rudi Spinner (3 zeges), Fons Sanders(0) en Koen Smits(3) kunnen volgende week tegen nummer 2 Renata het kampioenschap binnen halen.

MTTV 2 – Budilia 3, uitslag: 6 – 4
Tegen het altijd lastige team uit Budel hebben Patrick Spapens(3), Sjaak Verbeek(1) en invaller René-Philippe Wolters(2) een mooie overwinning behaald. Ze staan veilig in de middenmoot van de 3e klasse.

MTTV 3 – Meppers 3, uitslag: 7 – 3
Pieter van Aerle(2), Jan Lauret(1) en Stijn Smits(3) hadden het niet makkelijk tegen het sterke team uit Heeze, slechts 1 wedstrijd werd in 3 games beslist. Wel knap gedaan want de Meppers stonden 6 punten boven ons team.

Bergeijk 7 – MTTV 4, uitslag: 5 – 5
Maar liefst 4 keer werd met minimaal verschil in de 5e game verloren, en die punten waren nou net zo belangrijk. Nu dreigt een promotie-degradatiewedstrijd voor Rianne Sleegers(2), Henry Essing(2) en Keith Saunders(0).

Attaque 4 – MTTV 5, uitslag: 5 – 5
Dankzij dit belangrijke gelijke spel houden ze het team uit Sint Oedenrode onder zich en hebben Kasper Dam(2), Henk van Oirschot(1) en Geert-Jan van Duijnhoven(2) het zelf in de hand om zich te handhaven in de 6e klasse.

MTTV 6 – ATTC 6, uitslag: 1 – 9
Geen houden aan tegen het team uit Aarle-Rixtel al werd er hier en daar wel een game gewonnen. Jo Saunders en Niels Kanters delfden helaas telkens het onderspit. Twan van der Zanden redde de eer na een 2-1 achterstand in games.

JEUGD
MTTV 1 – TTC Gorkum, uitslag: 2 – 8
Er had meer ingezeten, maar Gorkum was wel beter. Piedro en Leander Meulendijks wonnen alleen van Hidde van Es. Jan Lauret zat dichtbij winst tegen Sander Klein.

< terug