Met nog 2 wedstrijden te gaan wordt het voor menig team steeds spannender

JEUGD

MTTV 1 – Middelburg 1, uitslag: 7 – 3

Een regelmatige overwinning op Middelburg. René-Philippe Wolters(3 zeges) had het alleen lastig tegen Mike de Nood. Leander Meulendijks (2), Pascal-André Wolters(1) en de winst in het dubbel zorgden voor 7 punten waardoor ons team op een stabiele 3e plaats in de Landelijk C competitie staat.

SENIOREN

MTTV 2 – Bergeijk 5, uitslag: 5 – 5

Fons Sanders(2) had een topdag, hij won onder andere erg knap van Iwan Wijnen. Joost Poppelaars(0) had helaas te veel last van zijn blessure. Samen met Patrick Spapens won Fons ook het dubbel. Ze staan nu veilig in de middenmoot van de 3e klasse.

MTTV 3 – Meppers 3, uitslag: 7 – 3

Sjaak Verbeek(3) was de man of the match, al won Pieter van Aerle(2) ook knap van Johan Cuijten met 12-10 in de 5e game. Jan Lauret(1) liet een steekje vallen tegen Marieke Verwegen maar had daarvoor knap met 12-10 in de 5e game gewonnen van Eric Kip. Ze staan nagenoeg veilig in de 4e klasse.

MTTV 4 – Veldhoven 13, uitslag: 6 – 4

In de nacompetitie van de 5e klasse strijdt ons 4e team om lijfsbehoud. Henry Essing(3), Rianne Sleegers(2) en Keith Saunders(1) wonnen van rivaal Veldhoven maar dat is nog niet genoeg. Er zal bij de laatste 2 wedstrijden een flinke tand bijgezet moeten worden.

Veldhoven 12 – MTTV 5, uitslag: 10 – 0

Met nog 2 wedstrijden te gaan is het doek al gevallen voor Geert-Jan van Duijnhoven, Kasper Dam, Radu Meulendijks en Peter van der Velden. De 5e klasse is een maatje te groot voor ze maar ze hebben wel de pech dat ze in een zware poule zijn ingedeeld. Volgend seizoen snel kampioen worden om het nog eens in de 5e klasse te proberen.

Een en Twintig 6 – MTTV 6, uitslag: 5 – 5

In Beek en Donk behaalde ons 6e team een gelijkspel. Tegen de jeugdige en sterk spelende Kevin Biemans waren Niels Kanters(2), Toine van der Ven(2) en Jo Saunders(0) niet opgewassen. Jo pakte net niet een puntje mee, ze verloor met liefst 16-14 in de 5e game. De huidige 2e plaats geeft recht op een promotiewedstrijd, maar de 2 sterksten krijgen ze nog tegen.

< terug