Met nog twee ronden te gaan is ons vierde team al kampioen!

SENIOREN

MTTV 4 – Boxtel 9, uitslag: 10 – 0

In stijl haalde het vierde team nu al het kampioenschap binnen. Net als in Boxtel gaven Keith Saunders, Elice van de Bogaert, Henry Essing en Rianne Sleegers geen wedstrijd af. Ze staan nu 21 punten los van nummer 2 uit Veldhoven, met 2 wedstrijden te gaan zijn ze daardoor niet meer in te halen. Gefeliciteerd met dit mooie kampioenschap, op naar de vijfde klasse.

Unicum 3 – MTTV 1, uitslag: 6 – 4

Om uit de degradatiezone te blijven moest er in Geldrop flink gewonnen worden maar dat zat er niet in. Kopman Jip Lam van Unicum bleef ongeslagen al had onze kopman Rudi Spinner (2 zeges) maar net van hem verloren. De jeugdige Stijn Smits en Piedro Meulendijks pakten ieder een punt zodat de schade beperkt bleef.

MTTV 2 – Renata 3, uitslag: 4 – 6

Ook het tweede team ging met een klein verlies onderuit. Fons Sanders(1) won knap van routinier Tuur van Gestel. Patrick Spapens verschalkte naast Tuur ook Tuur’s zoon Mike. Leon Withoos verloor er drie maar won samen met Patrick het dubbel.

Unicum 5 – MTTV 3, uitslag: 8 – 2

Koploper Unicum was een maatje te groot voor ons derde team, al is de uitslag wat geflatteerd. Pascal-André Wolters en Wim Hees haalden de 2 punten binnen. Pieter van Aerle greep twee keer in de vijfde game aan het kortste eind. Het team kan het verlies dragen, ze staan stevig in de middenmoot.    

MTTV 5 – Flash 9, uitslag: 2 – 8

Tegen Flash had gewonnen moeten worden om de tweede plaats te bemachtigen maar dat was te hoog gegrepen. Kasper Dam redde de eer door individueel en samen met Geert-Jan van Duijnhoven het dubbel te winnen. Geert-Jan en Jeffrey Brunselaar kwamen er niet aan te pas.

Attaque 4 – MTTV 6, uitslag: 7 – 3

Helaas konden alleen Tom van der Zanden en Toine van der Ven afreizen naar Sint Oedenrode zodat ze meteen tegen een 3-0 achterstand aankeken. Tom en Toine wonnen allebei van Iroy van Driel. Tom pakte een extra puntje mee tegen Robert Wielink.

< terug