MTTV ’72 3 kampioen in 6e klasse

Meppers 3 – MTTV ’72 3

Op zaterdagmiddag 30 april speelde het 3e team in Heeze de belangrijke wedstrijd om het kampioenschap. Er waren 3 punten nodig om kampioen te worden. Henry speelde de eerste wedstrijd tegen Kasper. Hij kwam niet lekker in de wedstrijd en verloor helaas. Rianne won de tweede wedstrijd van Maurice en Elice de derde wedstrijd tegen Harry. De dubbel werd ook gewonnen, dus het kampioenschap was binnen. Elice verloor in de 5e set ook van Kasper, maar alle andere wedstrijden werden gewonnen. Proficiat Henry, Keith, Elice, Marc en Rianne!

Stiphout 3 -MTTV ’72 1

Het eerste team had ook nog kans om kampioen te worden. Met 3 teams stonden ze na de een na laatste wedstrijd op de 1e plaats met 55 punten. Patrick won de eerste wedstrijd, maar daarna gingen er 6 punten naar Stiphout. Pascal -André won nog een wedstrijd, maar het kampioenschap zat er helaas niet in.

Flash 4 – MTTV ’72 2

Het tweede team had dit seizoen zware tegenstanders. Deze week was Leon de beste speler van het team. Hij won 2 wedstrijden. René-Philippe en Jan kwamen tekort deze avond. Ze eindigde op de een na laatste plaats en mogen op 13 mei nog een beslissingswedstrijd spelen.

Rianne, Elice en Henry speelden de laatste
wedstrijd. Marc en Keith waren op vakantie.

< terug