MTTV beleefde een prima en gezellige competitieavond

SENIOREN

MTTV 6 – ATTV 6, uitslag: 5 – 5

Een gelijkspel is meestal een gelijk opgaande strijd maar nu werden maar liefst 7 wedstrijden al in 3 games beslist. Tom van der Zanden(2) speelde goed tegen kopman Peter Verweijen maar kwam in de 5e game net te kort. Toine van der Ven won er 2. Miep van Meijl verloor verrassend al haar partijen.   

Valkenswaard 6 – MTTV 5, uitslag: 4 – 6

Er werd flink gestreden in Valkenswaard waarbij Kasper Dam en Geert-Jan van Duijnhoven telkens aan het langste eind trokken. Geert-Jan kwam tegen Henk Huynen met 2-0 achter, maar haalde de winst binnen door vervolgens met 11-13, 10-12 en 10-12 te winnen. Voor Jeffrey Brunselaar is de 6e klasse vooralsnog te zwaar.

Bergeijk 8 – MTTV 4, uitslag: 2 – 8

Het vierde team bindt ook Bergeijk aan haar zegekar. Rianne Sleegers(2) en Elice van de Bogaert(2) verloren maar net van Lars Schellens. Henry Essing(3) gaf de hele avond geen game weg. Ze staan 15 punten los van nummer 2 met nog 3 wedstrijden te gaan. Het kampioenschap kan ze bijna niet meer ontgaan.    

MTTV 3 – ATTC 3, uitslag: 7 – 3

Een fraaie overwinning op het seniorenteam uit Aarle-Rixtel. De jeugdige Pascal-André Wolters(3) en Jan Lauret(2) wonnen allebei erg knap van de ervaren Albert Scheepers. Sjaak Verbeek haalde met gepassioneerd verdedigingsspel 2 punten binnen.

PJS 1 – MTTV 2, uitslag: 5 – 5

In Vught speelde ons tweede team gelijk tegen hekkensluiter PJS. Patrick Spapens bleef ongeslagen, Fons Sanders en invaller Leander Meulendijks wonnen van Henk Grijzenhout. Ze staan op een solide derde plaats in de derde klasse. De tweede plaats kunnen ze volgende week veroveren tegen Renata uit Eindhoven. 

MTTV 1 – Stiphout 2, uitslag: 2 – 8

De uitwedstrijd was met 8-2 verloren en thuis werd het niet veel beter. Vrij snel kwamen Rudi Spinner (1 zege), René-Philippe Wolters(0) en Stijn Smits(1) achter met 0-5 maar gelukkig werd daarna de schade beperkt tot 2-8. Ze moeten flink aan de bak om uit de degradatiezone te blijven.

< terug