MTTV beleefde een zware competitieavond

Er is hard gewerkt maar helaas niet altijd met een positief resultaat. Alleen het eerste team wist te winnen, het tweede team behaalde met moeite een gelijkspel.

Bergeijk 4 – MTTV 1, uitslag: 4 – 6

In Bergeijk bleef Rudi Spinner ongeslagen. Vooral de gewonnen openingspartij tegen de sterke Alwies van de Heijden mag er wezen. Pascal-André Wolters zet zijn goede spel voort en won er twee. Patrick Spapens was na lange tijd weer eens van de partij en pakte een puntje mee. Ons team blijft met dit resultaat aan kop in de tweede klasse.

MTTV 2 – Veldhoven 6, uitslag: 5 – 5

Een belangrijk resultaat voor het tweede team omdat ze met dit gelijke spel Veldhoven onder zich houden en daarmee uit de degradatiezone blijven. René-Philippe Wolters, Jan Lauret en Fons Sanders wonnen van de taaie verdediger Frans Evers. René-Philippe en Jan wonnen ook van de altijd lastige Peter van Daal. 

MTTV 3 – Stiphout 6, uitslag: 1 – 9

Een flinke domper voor Rianne Sleegers, Keith Saunders en Henry Essing. Er had gewonnen moeten worden maar het team uit Helmond was gewoonweg beter. Er werd wel goed tegenstand geboden, slechts drie van de tien wedstrijden werden in drie games beslist. Keith redde de eer met een overwinning op Paul Sanders. Ons team staat nu onderaan en er zal nog harder getraind moeten worden om degradatie te voorkomen.

Maashorst 5 – MTTV 4, uitslag: 8 – 2

Ook het vierde team ging voor de bijl. En snel ook. De eerste zes wedstrijden werden allemaal in 3 games beslist. Miep van Meijl, weer helemaal terug na haar handblessure, won net als Toine van der Ven van Sanja Backo. Dick Büthker kwam er dit keer niet aan te pas. Het flinke verlies tegen de koploper uit Uden heeft gelukkig geen grote gevolgen, ze staan netjes in de middenmoot van de zevende klasse.

< terug